To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / *60 (-20)
  Club of Europe
 
Hello everybody, De Bouwsteen is the Dutch LEGO users group and has currently almost 600 members. Amongst other activities, we organize three club events a year and we are also actively participating in LEGO world, the biggest LEGO event of Europe, (...) (21 years ago, 4-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  hallo
 
Pisze po polsku bo i tak pewnie mnie zrozumiecie - skoro ja moglem was zrozumiec :))) Jestem Lego fanem z Polski. Najbardziej lubie Lego pociag. (vlaki :))) Pozdrawiam. Kris Gras just in case you'll have problems :))) I'm writeing in polish - (...) (22 years ago, 12-Nov-01, to lugnet.loc.cz)
 
  *** UPOZORNENI PRO TY KTERY SEM PRIJEDOU ***
 
Heya ! Tohle je posledni zprava na skupine loc.cz Presunuli jsme se na spolecnou Cesko-Slovenskou skupinu loc.cs Bye ! LEGO FANS (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) U nas jedna banka nepresla cez Y2K a vsade uvadzali miesto 3.1.2000 datum 3.1.3900. ;))) Neviem preco prave 3900, ale nevadi... nejako v tom nevidim logiku, ale bolo to tak. Videl som to aj na ich stranke. ;)) Aj na uctoch to tak vraj (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Noooooo.... tak u nas to je horsie !!! U nas nesmies jazdit ked si vypijes. U nas su policajne hliadky a tie zastavuju nahodne auta. V noci je ich jak nasratych. A dychove skusky sa robia casto. Hlavne v noci. Takze tuto to moc ldi neriskuje. (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Hehe... no u nas cigane nevedia co to je pocitac, nieto este Internet ! ;)) U nas cigani ani nechodia do barov, alebo na disko, kam chodia biely. Aspon v mestach nie. Na dedine mozno ano. Proste u nas cigan skonci zakladnu skolsku dochadzku a (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) Nekde na pevnine je obchod s videama a jejich computer system nebyl Y2K compliant. Nejakej mladej hoch zapomnel vratit pres weekend video a nauctovali mu za to omylem pres 900 dolaru :)))) Teda pocitac si myslel ze ten kluk to video mnel (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) ktera (...) A ty jsi nikdy neridil ozralej? ;) Tady to dela skoro kazdej. Znam dokonce cloveka kterej si musi dat alespon jedno pivo predtim nez ridi ;) Oni totiz cloveka nezastavej jedine kdyz udela nejaky dopravni prestupek. (...) Basic? Ten (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) podobny (...) nenajdes (...) tak (...) Heh, kdyz jsem byl na universite tak tam taky byla jedna cikanka. Bylo ji 65 let. Porad se chtela se mnou bavit a chtela aby jsme nekam sli. Ja jsem se vzdycky nastesti vymluvil. Byl tam taky jeden chlap (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) hehe... pekne. ;) Ale stretol som sa uz na internete s tym, ze niekolko serverov zacalo rok 2000 pocitat nie ako 1900, ale ako 100 ! ;)) Jednoducho doteraz to ratalo na desiatky, teda 97, 98, 99... a po 99 logicky nasleduje 100. A tak som uz (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) No to si ako moj kamarat ! Ten jazdi autom na druhu stranu ulice do stavkovej kancelarie ! Ja nejazdim autom kazdy den. Byvam v centre mesta a mam vsetko po ruke. Ale ked idem niekde mimo Bratislavu na nejaku akciu, alebo aj v Bratislave (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Haole - to mi pripada ako (citaj odzadu) - elohssa. ;) No inak u nas to je podobne. A v Cechach to je uplne rovnake ako u nas. Proste ciganov treba chranit, aj ked su tou najvacsou zberbou v state ! S ciganmi su same problemy, ale stat ich (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) :)))Slysel jsem ze v LA nekoho povolali k soudu v roce 3-1-1900. Napriklad telefonni sluzby jako AT&T kdyby nebyli spraveny pro Y2K tak kdybys volal nekam long-distance a zacal hovor pred pulnoci a skoncil po pulnoci tak by ti nauctovali hovor (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) No to zase ne ;) ale je to tam dost nudny. Neco takovyho jako nekde u nas na venkove kdyby musel kazdy den pracovat v kravine nebo sedet na traktoru ;) (...) To je pravda. Tady napriklad jezdi autobusy nekde tak kazdou hodinu a po devatu vecer (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Ja (...) biely ! (...) No oni tady zadny konflikty nejsou. Je to takova studena valka. Lidi na verejenosti jakztakz spolu vydrzej ale po praci jdou domu a moc se nestykaj. Bilym lidem se tady rika "haole". To znamena pitomec havajsky. Je to (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) No ano, tusim sa to vola tak nejak, ze Droid Developer Kit... ale je to robot R2D2 zo Star Warsov. Mne sa tiez celkom paci, ale je to vyslovene Mindstorms - vsetko sama elektronika. Tam moc fantaziu nepouzijes, ked chces postavit nieco nove. (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Preco ? Je to tam nebezpecne ? Prepadavaju tam ludi indiani a kovboji ? ;)) (...) Na Floride v blizkosti Kennedyho mysu budu mat asi Space LEGO a v Houstne ten raketoplan z Mesta a to vesmirne centrum. ;)))) V LA a v NY budu same policajne (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) hehe... slusny rasizmus. ;) To som o havaji netusil. Som mal mienku, ze to je idealny ostrov, kde vsetci ziju spokojne spolu, ziadne konflikty. ;)) Sak pockaj, pridem aj s kamaratmi a spravime tam prevrat ! Budu tam vladnut biely ! ;))))) (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) pojizdnej (...) videl (...) ten (...) Myslis ten droid devloper kit? ten nevypada spatne akorat ze je v nem prilis moc specializovanych elementu. (...) takovych (...) ktory (...) No ja jsem stravil celej silvestr a novy rok v praci na Y2K. Ale (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Asi. Taky jsou dost laciny staty nekde na jihu jako treba texas, nekde na vankove. Je to tam laciny ale nevim jestli by tam hodne lidi chtelo bydlet. (...) nejdrazsi bude kalifornie. Taky asi colorado. Tam maji zase wild west a indiany ;)) (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.cz)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR