To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *72 (-20)
  Re: Club of Europe
 
"ludo soete" <ludo.soete@village.uunet.be> schrieb im Newsbeitrag news:HBE4CE.71F@lugnet.com... (...) I am not quite sure if everyone here is able to read Dutch?!!! (21 years ago, 7-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  Re: Club of Europe
 
(...) <Knip> Hallo Paul, Hartelijk dank voor dit voorstel. Wij, dit zijn enkele Vlamingen, zijn ook van plan om, indien mogelijk, een Club op te richten. Zo, alle hulp van ervaren personen zoals jullie van De Bouwsteen, is hartelijk welkom. Wij (...) (21 years ago, 7-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  Club of Europe
 
Hello everybody, De Bouwsteen is the Dutch LEGO users group and has currently almost 600 members. Amongst other activities, we organize three club events a year and we are also actively participating in LEGO world, the biggest LEGO event of Europe, (...) (21 years ago, 4-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  LEGOWORLD 2001
 
LEGOWORLD 2001 Probably you have heard earlier about the large LEGO event that will be held from october 20 until october 23 in Zwolle, The Netherlands: LEGOWORLD 2001. During the past few months a lot of work has been done by the organizing (...) (23 years ago, 7-Sep-01, to lugnet.loc.fr, lugnet.loc.lu, lugnet.loc.no, lugnet.loc.at, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.sk, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.se)
 
  *** UPOZORNENIE TYCH CO SEM PRIDU ***
 
Heya ! Toto je posledna sprava v tejto skupine loc.sk Presunuli sme sa na loc.cs - spolocnu Cesko-Slovensku skupinu ! Bye ! LEGO FANS (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  TEST
 
TEST (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) text, (...) ze (...) Mluvis dobre anglicky jak jsem cetl nektere tve anglicke prispevky :) Hromadna vetsina americanu umi jenom anglicky a vetsina z nich jsou ignoranti. Oni totiz myslej ze jsou hlavni zeme na svete a koukaj se z vysoka na (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Neni to zdrave porad sedet u pocitace. Ale 48 hodin neni tak moc. Ja sedim tak prumerne 16 hodin denne u pocitace a to je kazdej den. Vubec se mi moc nelibi ze nejaci lidi komunikujou jen zkrz computer misto toho aby komunikovali normalne. (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Hmyz (Bylo: Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) nepozeral (...) jako (...) To protoze je tam mnoho casti juniorizovanejch. Napriklad ty nohy ktery tvori vetsinu ty stonozky...nevim k jakymu jinymu ucelu by se daly pouzit nez nohy od nejakeho hmyzu. je to jedna z mnoha novych soucastek ktery (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) Nemecky som sa naucil este na zakladnej skole, ale my sme tu v Bratislave vzdy mali rakusku televiziu (aj za komunizmu), takze som pozeraval americke filmy v nemeckom dabingu. Takze aj tam som sa zdokonalil. No s anglistinou to uz bolo (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) No ano. V Europe je to tiez boom byt zavislakom na pocitaci a HLAVNE na Internete. Lamu sa tu rozne rekordy, ako napriklad ako dlho clovek vydrzi sediet v kuse za pocitacom. Tak napriklad jeden chalan (to je po slovensky kluk) sedel za (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ale (...) ;) A stonozka hmyz je. No ale ako vlak je to otras. Vyzera to ako nejaka detska hracka, ale nie ako LEGO. No ale na druhej strane - fantazii sa medze nekladu, a tak sa na ten vlak musime pozerat ako na vyplod niekoho fantazie. ;) (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) nerozumis (...) hovorit (...) A kde ses naucil mluvit nemecky a anglicky? To je docela dobry. Vsadim se ze asi umis taky rusky ne? Ja rustinu zapomnel ale jeste ji umim jakztakz cist. A co takhle cikanstinu? ;))))) Nekde jsem slysel ze "cikat" (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) On asi sedi prilis moc u pocitace. Je tady furt od rana do vecera. Je proste "zavislak" do extremu ;) Za par let to cloveka uplne zhuntuje a stane se z nej chodici pocitac. (...) by (...) No neni to spatny napad. Nechces to spravcovi verejnne (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ano, je hnusna! Je tak na zblyti :(~~ (...) v (...) Ted jsem videl jak nekdo vyrobil insectoid vlak. Je to hnusny, vypada to jako stonozka!!!!! Koukni se na to: (URL) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) e- (...) No pockaj. Ja som to mal tiez tak, ze som musel pri kazdom prispevku pisat svoje meno a e-mail adresu. Ale potom som nieco spravil (neviem uz co ;)) a uz nemusim pisat nic. Rovno pisem text. Tak neviem. Tusim som to niekde zadal ako (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) hehehe... cool idea !!! ;)))) Len ked budeme moc ozraty, tak neviem ako to zmakneme, ale sak nevadi... ;))) Nieco uz postavime... ;))) (...) heh... drsny chlapik. ;)) Ved Ty si to myslel v dobrom, nechcel si nic zle robit, tak preco sa tak (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Aaaaaa... uz viem ktoru farbu myslis ! Ta sialena zlta ! No hej... ta bola moc crazy. Mne sa tiez paci ovela viac ta klasicka obycajna zlta priesvitna farba. (...) Shell. (...) klasicka (...) No teraz som si neni isty, ci to co mam od Shell (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) No ono mi to ze zacatku taky delalo problemy sem psat. Napriklad kdyz sem pisu tak musim do okynka napsat D. Jezek ale pak to vyjde jako Dan Jezek. s e- mailovou adresou je to stejny. Ono je to vsechno popsany v ty registraci a kdyz (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) sme (...) Ja si jen delal srandu ;))) My jsme taky hrali na pisku kdyz jsem byl malej a hodne lega se v nem ztratilo. Tak az prijedes na havaj tak po tom co prijdeme vozraly s diskoteky domu tak pujdeme na pisek, rozbalime par tech belville (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR