To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia /

Ceská Republika@
Slovakia@
Reading Options for lugnet.loc.cs
View plain (without subgroups)
Subscribe as mailing list

lugnet.loc.cs– Czechoslovakia (former)



Redisplay Messages:  All | Compact

  Cesky MLCad
 
Musis si stahnout soubor czech.dll. Pak ho nakopiruj do adresare, kde je MLCad, spust MLCad a v menu settings/change zmen polozku language na czech. Pri pristim spusteni bude uz v cestine. Budu rad, kdyz se ozves s navrhy na vylepseni nebo chybami. (...) (21 years ago, 8-Apr-03, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: preklad terminu
 
Super, pozrem si to. Ako si to doinstalujem do ML-CADu ? Je to tam napisane ? Inak dobra praca ! Heh... no jo... cestina a slovencina tu na LUGnete je fakt sranda, ale zas ja si myslim, ze okrem nas dvoch tu nikto nie je. Btw. si aj zberatel LEGO ? (...) (21 years ago, 5-Apr-03, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: preklad terminu
 
Tak je to hotovo. Z oficialni stranky MLCADu si kazdy muze stahnout verzi s podporou cestiny. Nakonec jsem tam "stud" nechal, plate prekládám - naprosto necekane - jako "plocha kostka", a beam je proste technic kostka, nebo tak neco. kazdopadne dik. (...) (21 years ago, 13-Mar-03, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: Club of Europe
 
(...) <SNIP> (...) Hi Matthias, Sorry for this inconvinience. I should have responded only to the Dutch (lugnet.loc.nl) instead of all those country's. Regards, Ludo (21 years ago, 10-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR