To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia / *83 (-20)
  Re: Club of Europe
 
(...) Hi Matthias, ..and a babelfisch translation from Dutch to English would not help much.. :-) Herewith Ludo's story translated: /start/ Hi Paul, Thanks for this proposition. We, some Vlamingen (=people from the Dutch speeking part of Belgium (...) (21 years ago, 9-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  Re: Club of Europe
 
"ludo soete" <ludo.soete@village.uunet.be> schrieb im Newsbeitrag news:HBE4CE.71F@lugnet.com... (...) I am not quite sure if everyone here is able to read Dutch?!!! (21 years ago, 7-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  Re: Club of Europe
 
(...) <Knip> Hallo Paul, Hartelijk dank voor dit voorstel. Wij, dit zijn enkele Vlamingen, zijn ook van plan om, indien mogelijk, een Club op te richten. Zo, alle hulp van ervaren personen zoals jullie van De Bouwsteen, is hartelijk welkom. Wij (...) (21 years ago, 7-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  Re: preklad terminu
 
Heya Rob ! ;) Tak sa Ti teda znova ozyvam - ak to tu citas vobec este. ;) Som v Bratislave stale. Preklad ML-Cadu - to nie je zly napad ! Robim s nim uz dost dlho, sice ovladam prikazy, ale myslim, ze pre ludi v Cesku a na Slovensku by to bolo (...) (21 years ago, 4-Mar-03, to lugnet.loc.cs)
 
  Club of Europe
 
Hello everybody, De Bouwsteen is the Dutch LEGO users group and has currently almost 600 members. Amongst other activities, we organize three club events a year and we are also actively participating in LEGO world, the biggest LEGO event of Europe, (...) (21 years ago, 4-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  FreeLUG : a new LEGO association in FRANCE
 
Bonjour a tous (english part after fench). Je me permet d'utiliser le Cross Post pour vous annonce la creation d'une association regroupant les passionnes de LEGO en France. Les statuts ont ete depose la semaine derniere sous le nom de FreeLUG (...) (21 years ago, 19-Feb-03, to lugnet.announce, lugnet.loc.fr, lugnet.loc.uk, lugnet.general, lugnet.loc.be, lugnet.loc.it, lugnet.loc.eu, lugnet.loc.bg, lugnet.loc.ca, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.de, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.es, lugnet.loc.ie, lugnet.loc.it, lugnet.loc.lu, lugnet.loc.nl, lugnet.loc.no, lugnet.loc.at, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.ca.qc) !! 
 
  preklad terminu
 
zdravim, prekladam zrovna MLCad do cestiny a zasekl jsem se na terminech "stud", "plate", "beam". Nema nekdo nejaky konstruktivni navrh?? rob (21 years ago, 23-Jan-03, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: HOLA HEJ
 
Zdar. jo, jsem porad tady, ale konci mi kontrakt, takze cestovani a v rijnu domu. Bydlim v Montane, coz zrovna neni nejzarivejsi stred pokud se tyka pomyslneho LEGO raje. Co tu delas ty?? (22 years ago, 13-Sep-02, to lugnet.loc.cs)
 
  zdar
 
jo, jsem tu fyzicky, ale jednou nohou skoro doma. kde jsi ty a co tu delas?? pokud tu tedy jsi? (22 years ago, 12-Sep-02, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: HOLA HEJ
 
Cau Rob ! Som sice zo Slovenska, ale citam to tu pravidelne... ;) Si este tu ? Rene (...) (22 years ago, 9-Sep-02, to lugnet.loc.cs)
 
  HOLA HEJ
 
Zdar lidi! Je tu nekdo?? Mam spoustu otazek> 1) pokud tu nekdo je, kde je fyzicky? 2) pokud je fyzicky v USA, muze popsat situaci s LEGO stavebnicema?? nejlip pomoci rozdilu u nas - USA? v lete se tam chystam tak nevim jestli si mam delat plane (...) (22 years ago, 13-Mar-02, to lugnet.loc.cs)
 
  ALIVEEEE DAN ? ;))
 
Heya ! Dan zijes este ?;))) Som tu aj minule uz pisal, ale jaksi ziadna odpoved.. ;) Rene (22 years ago, 13-Jan-02, to lugnet.loc.cs)
 
  Still alive ??? ;))
 
Cau Dan !!! Citas este toto tu ? ;)) Snad ano ! Tak sa ozvi prosim Ta ak ano. Rene (23 years ago, 13-Oct-01, to lugnet.loc.cs)
 
  Re: STASTNY NOVY ROK !
 
(...) Cau Rene! Preji stastny novy rok tobe a tve pritelkyni ... pokud nejakou ted zrovna mas ;^) Promin ze jsem dlouho neodepsal ale byl jsem velmi velmi zaneprazdnen. Co jinak? Jak jde LEGO? Jeste porad sbiras velke model teamy? Zatim cau. - Dan (23 years ago, 1-Jan-01, to lugnet.loc.cs)
 
  STASTNY NOVY ROK !
 
Dan, neviem, ci toto este citas, ale prajem Stastny novy rok 2001 ! ;) Rene (23 years ago, 1-Jan-01, to lugnet.loc.cs)
 
  Dan ??
 
Dan si tu este ? Rene (23 years ago, 4-Dec-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Dead or alive ?
 
No tak ted nevim kamarde... zijes, nebo te uz sezrali havajsti domorodci ? ;)) No napis aspon, ze ci si toto vobec videl a ci mas cas na pisanie. ;))))) Bye. Rene (23 years ago, 22-Nov-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Daneeeee ! :)
 
Dan zijes ??? :))) hehe... OZVI SAAA !!! ;)) Rene (24 years ago, 7-Nov-00, to lugnet.loc.cs)
 
  SLOVENSKO zdravi HAWAII !!! ;)
 
Heya Dan ! Dufam, ze si este tu a ze si toto citas. ;) No... teraz som sa prezmenu neozval dlhsie ja. Ale chcel by som to napravit a znova obnovit tuto skupinu loc.cs ! ;) No... co mam nove ? Huh... ;) Mam za sebou dost pekne leto - presiel som 10 (...) (24 years ago, 27-Oct-00, to lugnet.loc.cs)
 
  Cau
 
(...) Cau Rene, Sorry nepsal jsem sem dlouho, byl jsem zaneprazdnen moji strankou a prodavanim soucastek. Od ty doby co jsme naposled mluvili jsem roztridil a prodal skoro sto tisic soucastek. Je to pekna makacka! :-) Co ty, jak se vede? Uz jsi (...) (24 years ago, 23-Aug-00, to lugnet.loc.cs)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR