To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *52 (-10)
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ne, meli to blacktron II. Ja nevim ale ta pruhledne zluta barva na bt1 se mi zda lepsi. Nachazi se taky na klasickejch modelech. (...) Podobny je taky UFO. Ja sy myslim ze to prehnali na tech UFO figurkach s temi nakresnemymi deatily (decals). (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) :))))))) Dobre si to prelozil... co je teply... ;)))) Este ze sa to nevola "Who's hot this week" ;))))) No... pekne sme to ozivili. Vsimol som si. Na to, ze tie skupiny tvorime LEN dvaja to je celkom slusne ! Na zaciatku, ked sme si zacali (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) ;)))) Ked sme boli s brachom maly a mali sme LEGO (myslim 780), tak sme sa s nim hrali aj vonku v piesku !! ;) Celkom dobre to behalo po tom piesku. Len sme to potom museli cistit, lebo bolo medzi suciastkami vela piesku. ;) (...) No ved ja (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Pockaj, teraz neviem co myslis. Aka zeleno-zlta farba ? Myslis ten priezor na prilbe ? Nemali to nahodou Space Police II ? (...) Ano, insectoids su fajn. Myslim, ze mam jednu doma. Bola to promo akcia Shell. Si predstav, ze hlava tej figurky (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
Tak jsme ozivili skupinu loc.cz a loc.sk ze tyto skupiny jsou jedny z nejvic pouzivanych tenhle tyden :) Dokonce vic nez Italie, Nemecko, Japonsko a jiny evropsky zeme :) Muzes se na to kouknout na (URL) "What's hot this week" neboli "Co je teply (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) A hrat si na pisecku a stavet babovicky by jsi si nechtel? ;)))...))) (...) vybudoval (...) nim. (...) Nee, ja nemyslel hovno ale hovno v anglicine. Teda S... H... you know... ;))) Ale mas pravdu. I kdyz tam napisu anglicky slovo tak se tam (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Insectoid (...) pozriet (...) No o tom tady byla dlouha diskuze prej ze by meli vyrobit jako casti wild west series cernochy jako otroky. No ale potom by taky mohli vyrobit policejni stanici s cernochem jako veznem ;)))) Kdyby to udelali tak (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Hehehe.... Ale este to take zle nie je. Len som sa nad tym tak zamyslal, ked som to videl v regaloch v obchode. ;))) Taka restauracia Paradisa... ;))) Hehe... alebo zeby som si kupil teraz tu celu novu seriu belville ? Princovia, (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ano, tie jednoduche xychty boli klasika. Ale mne sa napriklad paci ten xycht Mikulasa :)) Hehe... no a ten Timmy z Time Cruisers - ;)) bol som si ho pozriet v katalogu. ;)) No fakt vyzera jak homos... ;))) Ale myslim si, ze fakt mohli nechat (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ty (...) znak (...) Ne ty ne i kdyz ty taky nebyli spatny. Proste se mi ted nelibi ze figurky maji obliceje jenom namalovany, treba s brylema nebo s fousama, atd. Libilo se mi vic kdyz figurky meli xichty vsechny stejny asi tak do roku 92. (...) (24 years ago, 31-Dec-99, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR