To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3310 (-40)
  Re: Swelug?
 
Hej! Jag quotar mig på vad jag skrivit på Legobloggen: Hej igen Johan! Bra initiativ! Jag är en AFOL och stolt över det. Det finns många AFOL´s i Sverige, problemet är att vi inte känner varandra ännu. Men som Josefin skrev så finns vi på flera (...) (15 years ago, 7-Dec-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Du glömde "Amen". :P Kanske handlar detta mycket om vad man är van vid. Usergroups i denna bemärkning är väl inte riktigt lika vanligt nu som det var för 15 år sedan. Så det är nog inte så många, mig inberäknat, som tänker på lugnet som (...) (15 years ago, 7-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Jag måste erkänna att jag har svårt att tänka mig något smidigare än det här. Jag läser grupperna med Outlook Express, skriver mina inlägg och svarar på konfirmeringsmailen. Jag behöver inte ens vara ansluten till internet när jag gör det. En (...) (15 years ago, 6-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Har fått en del gensvar på mitt upprop på bloggen. Så intresse verkar helt klart finnas. (...) Jag erkänner. Jag hade helt förträngt att man kunde posta här utan att betala avgiften. x) (...) Sedär. En av de saker som saknas i rapporteringen (...) (15 years ago, 6-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Swelug?
 
(...) Eko,-ko,-o Jag håller med. Jag trodde att åtminstone *någon* av deltagarna skulle skriva en recension/redogörelse för träffen och inte bara jag (som organiserade alltihop). (...) *Intresse* finns säkert, men precis som i all annan (...) (15 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Tio gånger så många som vi kan tänkas gissa! (Hur funkar nu det, om jag gör en gissning?) Det skulle nog gå att få ihop en lista på hundra personer om man skördar de större LEGO-forumen på uppenbart svenska deltagare (en del förekommer ju på (...) (15 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Hej Fredrik! Välkommen till oss på lugnet, och tack för senast förresten! (Jag kunde i alla fall inte hitta några bevis på att du har postat här tidigare) (Fredrik är LEGO-representanten som hjälpte oss med så mycket grejor till höstträffen) (15 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Har egentligen ingen aning om hur många aktiva AFOLs det finns i sverige. Skulle jag höfta så är det kanske runt 10 - 20 st. Kanske fler. Här på forumet är det 5 - 6 aktiva, mig själv inkluderat. Även om postandet ebbat ut en hel del sedan (...) (15 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Swelug?
 
Det känns som att det har fisit av sig lite sedan legoträffen. Känns ibland nästan lite som att det är jag som pratar med mig själv här. Skulle faktiskt vara lite kul att veta hur stort intresse det finns för en Svensk usergroup. Jag har fått för (...) (15 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Hej igen. Förstår helt Din synpunkt gällande spridningen. Dock är detta endast ett test för att se om vi på LEGO kan få samma effekt på våra produkter som vissa tv-spelstillverkare har på sina släpp med spel såsom GTA4 där konsumenterna kan (...) (15 years ago, 5-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Trevligt att se att det var så pass långt norr som Sundsvall ändå. Synd bara att det ändå är en 40 mil enkel väg... :( Man tycker att ni kunde ha spritt dem lite mer geografiskt istället för att bara ta top 10. Vilket gett det intressanta (...) (15 years ago, 4-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Hej på Er ! Det har varit 10 stycken butiker i Sverige där man som konsument kunnat förboka ett exemplar utav 8017 med leverans denna vecka. Inte nog med att man får produkten 5 veckor före alla andra (släpps 9 januari i Sverige) man får också (...) (15 years ago, 4-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
(...) Ja det är ju lite typiskt Norra sverige... Eller iallafall Skelleftåtrakten. Finns inte på någon leksaksbutik här. Lekbiten I Umeå verkar inte heller ha det. Jag måste flytta... :( /Johan (16 years ago, 2-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Var förhandsbokar man 8017 Darth Vader's TIE Fighter?
 
Ja var har ni förhandsbokat erat exemplar och fått en Chrome-black Darth Vader figur?? /johan (16 years ago, 2-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 10186 General Grievous rea
 
Tack för tipset, hade missat den annars tror jag! Jag har en som jag skall bygga, kan vara bra med en MISB också som pensionsplacering kanske :-)! Micke (16 years ago, 29-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: MOC: Minifig i skala 6:1
 
Snyggt jobbat Anders! Blir lite sugen själv att bygga något i den skalan. Jag har bara byggt Boba & Jango Fett efter Maskatrons beskrivningar: (2 URLs) & (URL) och hans R2-D2 (URL) Vad är nästa minifig som kommer att växa upp och bli vuxen? Micke (16 years ago, 29-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  10186 General Grievous rea
 
För den som missat det och inte läser min blogg så rear S@H just nu ut 10186 General Grievous till halva priset. Vilket jag skulle tippa betyder att den är utgående. Kommer kanske att köpa en själv nästa vecka. Även om det kommer att betyda (...) (16 years ago, 29-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  smyghöjning av priset eller?
 
Fick ett reklamblad från Coop där de rear ut 4996 Beach House för 299:- ordinarie pris skall enligt uppgift vara 349:-. Först tänkte jag att detta måste vara frågan om någon bluff då jag vet att settet kostade 299:- i ordinarie pris i våras. Men sen (...) (16 years ago, 27-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  MOC: Minifig i skala 6:1
 
Ja, då var den 'klar' då, minifigen i skala 6:1. Lite tråkig, nästan helt vit, men den har i alla fall vissa likheter med originalet :-) Han kan både stå och sitta, och givetvis plockas isär på samma sätt som en riktig minifig. (URL) blå, svarta och (...) (16 years ago, 23-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  MOC: Alternativmodell till 8271
 
Jag köpte en 8271 under Legoträffshelgen, eftersom den var Natanael Kuipers första modell som designer på LEGO (och den billigaste han har gjort). Jag fick honom att signera byggbeskrivningen också! Traktorer, vägskrapor och grävskopor i all ära, (...) (16 years ago, 23-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ett par legobitsfrÃ¥gor
 
Hej Johan, (...) den finns endast pÃ¥ ena änden. Jürgen (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Sign-up för Eurobricks - det är dax nu ........
 
(...) Är ju redan med där jue! ;) (...) Spännande att se vad ni nu skall lotta ut... :) /Johan (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Sign-up för Eurobricks - det är dax nu ........
 
Hej alla AFOL´s! Jag tänkte bara pusha lite för den community som jag hänger mest på - <www.eurobricks.com>. Det skulle vara kul med fler svenskar där som kan bidra med sina Moc´s och åsikter. Vi fortsätter självklart vara här också. Dessutom kan (...) (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: LEGO Inside Tour
 
(...) The Inside Tour har funnits i flera år, med 2-3 "tourer" per år. Det finns flera svenskar som varit på den, vissa även fler gånger :-)! Bla Peter från (URL). Micke (URL) (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Ett par legobitsfrågor
 
(...) Den lyser med röd färg (tänk laser) Den funkar bäst tillsammans med (URL) har 8 små hål där man sätter in fiberoptikkabel och ett technic axelhål Ett hål lyser åt gången beroende på hur axelhålet är roterat. Den kräver ström för att fungera (...) (16 years ago, 21-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 20% på Lego hos City Gross
 
(...) Samma sak gäller hos EKO/Ekohallen som har samma ägare. /Johan V (16 years ago, 21-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LEGO Inside Tour
 
(...) Hade varit trevligt men är för dyrt för min smak. Undrar om det är en engångsgrej eller om det finns chans att det återkommer vid ett senare tillfälle /Johan V (16 years ago, 21-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LEGO Inside Tour
 
(...) Jodu, det hade ju varit den perfekta 50-års presenten till mig :-) Synd att jag redan är 54... Lite väl dyrt, tyvärr, annars skulle man väl fundera på det. Får vara tills den där Lottovinsten kommer (men jag spelar ju inte på Lotto!?). (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  LEGO Inside Tour
 
Läste precis om detta på Bricklinks forum: (URL) är ett 2,5 dagars studiebesök på LEGOfabriken och bakom kulisserna på LEGOland i Billund. Där man bland annat får träffa och äta middag med LEGO's designerts och besöka set-arkivet. Men det kostar ju (...) (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 20% på Lego hos City Gross
 
(...) Bara synd att man har typ 50 mil till närmaste citygross. :( Kanske lika bra det för jag har egentligen inte några pengar att handla LEGO-set för. /Johan (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  20% på Lego hos City Gross
 
Fick senaste bladet från CityGross idag.. o de har 20% på allt Lego fram till jul. (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Ett par legobitsfrågor
 
Har frågor rörande ett par LEGO-bitar. 1.) Hur funkar egentligen (URL) färg lyser den med? Lyser den ur alla "hål" samtidigt eller bara ett/vissa? Hur starkt lyser den? 2.) Har (URL) kontakter för det äldre 9V-systemet på undersidan av ena änden (...) (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var är fotona från LEGO-träffen?
 
(...) Här är mina foton: (URL) V (16 years ago, 18-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Var det någon som var...
 
Var det någon som var och såg någon av visningarna av brickfilmer på Uppsala Short Film Festival? /Johan (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Var är fotona från LEGO-träffen?
 
(...) Ja, var-var-var-var!? Vi som inte var där vill ju veta var enda liten detalj av träffen. :P /Johan (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Jag var medveten om att det var fel skala men tänkte att det ändå kunde vara lite kul. Här har du lite mer om 6:1 skalan, jag tror inte LDraw grejorna är ute ännu. (URL) Micke (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Var är fotona från LEGO-träffen?
 
Hallå! Var är fotona från LEGO-träffen? Det är ju så man börjar undra om det var någon mer än jag och Hans-Olov där! Upp med era bilder nu, skriv recensioner och referat om träffen. Vill vi få fart på det här stället får vi nog sätta lite fart på (...) (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Hur går det med projektet "Ta över administrationen av lugnet/loc/se"
 
Tommy (och andra inblandade): Har någon försökt kontakta lugnet admin än? Låt inte de goda idéerna från 'årsmötet' falla i glömska! (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Apropå otillåtna byggteknikerna
 
(...) (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) 10:1 medan jag försöker bygga en i 6:1. :-) Bortsett från det är bägge länkarna intressanta. (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more | 40 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR