To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2185 (-20)
  Re: #2407 vill säga hej!
 
(...) Och nu är han byggd. Han fick bli snuvig, eftersom jag bara hade en röd 'gastub'. Och inte hade jag några vita ögon heller - gulsot! Jenny (5 år) uppskattar honom redan - blir nog svår att plocka isär igen... -- Anders Isaksson, Sweden (...) (20 years ago, 24-May-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: #2407 vill säga hej!
 
Välkommen! Jag tror att du har mest gemensamt med Anders och Tore eftersom de båda är "gamla" LEGO-CAD rävar! Jag håller med Anders, Snobben är underbar. Fast Bender! Oj! :) "I can bend anything, 20 degrees, 21, 22.." Tror jag måste plagiera honom (...) (20 years ago, 24-May-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: #2407 vill säga hej!
 
(...) Hej, hej! Välkommen hit! (...) Låter kul/intressant. Är det också det? (Jag gick på LiTH i slutet på 70-talet, det har nog hunnit förändras ganska mycket) (...) Jag diggar verkligen Snobben! (URL) och andra småkryp känner jag inte så mycket (...) (20 years ago, 23-May-04, to lugnet.loc.se)
 
  #2407 vill säga hej!
 
LUGNet-medlem #2407, pinfärsk och nyvaknad, anmäler sig. Jag heter Stefan Gustavson, är född 1965 och jobbar på Linköpings Universitet med datorgrafik. Jag har nog aldrig riktigt slutat bygga med Lego, även om det blev väldigt glest mellan byggena (...) (20 years ago, 22-May-04, to lugnet.loc.se)
 
  Ta-daa!
 
Hej, jag finns också! Bor visserligen i Norrköping, men det kändes onödigt att starta en grupp till med tanke på det allt annat än överväldigande antalet inlägg här... Stefan Gustavson, #2407, mest inne i CAD-grupperna och rotar just nu för att (...) (20 years ago, 22-May-04, to lugnet.loc.se.os.lin)
 
  Legoland i sommer :-)
 
Ferieplanene legges, og det ser ut til at vi ender opp i Legoland Billund nok en gang :-)))) Vi har fått en liten "reisearv", så for føste gang kommer vi til å ta oss råd til å bo på Legoland Hotell - selv om det skumleste for lommeboka nok blir (...) (20 years ago, 5-May-04, to lugnet.loc.dk, lugnet.loc.se, lugnet.loc.no)
 
  Re: Svar på min Bulkorder
 
(...) Billigt! Undrar hur många jag vill ha? :) (...) Under hundra? Tror inte det :) Funderar på runt 600. Hur har du lyckats få den här kontakten? /Tobbe (20 years ago, 3-May-04, to lugnet.loc.se)
 
  Svar på min Bulkorder
 
Halloj...jag fick svar på min bulkorder igår och tänkte att jag kunde lägga upp priserna här. Priserna är oavsett antal så det kvittar bara man köper över hundra av samma bit. 3703 16 pinnars technicbit 4,5 sek 3873 Larvlänkar 0,45 sek Speciellt (...) (20 years ago, 1-May-04, to lugnet.loc.se)
 
  C-55 Mobile "Spider" Platform.
 
Hej. Min första MOC på ett tag då jag nyss kommit över min andra dark-age. Har både länkar till Brickshelf och MOCpages: Brickshelf: (URL) välkomnas. /Sebbe (20 years ago, 29-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
(...) "Den som söker har finnar"... men men man kan ju inte alltid få det rätt. Verkar som en lustig herre denne Anton...undrar då bara varför han/du inte även valt att ha de som användarnamn när du registrerade dig oxå. Har ibland funderat på att (...) (20 years ago, 27-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
(...) Den som söker skall få svar ;) (URL) (20 years ago, 27-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
(...) Ska nog lägga beställingen inom några veckor men innan dess måste jag få in vilka delar jag ska begära offert på och det måste nog göras ganska snart...typ i slutet av veckan eller i början av nästa. ...och så undrar jag Anton/Eric ...hur är (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
Hmm, det där låter intressant. Vad har du för tidsplaner? // Anton (...) som man (...) dels (...) att det (...) ska (...) visa (...) (20 years ago, 25-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: RIS
 
Hej Andréas, jag ska komplettera lite det som Tobbe redan skrivit. (...) RIS 1.0 och RIS 1.5 skiljer sig i flera bitar, kolla på Peeron. (...) Det är den enda skilnaden mellan 1.5 och 2.0. Jag tror man kan koppla upp MicroScout och andra (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: RIS
 
(...) 1.0 har strömingång för batteriadapter på RCXn, precis som DACTA-versionerna. 1.5 saknar detta. 2.0 saknar även den adapterpluppen men kommer med ett USB-IR-torn istället för de seriella som skeppades tidigare. Sen skiljer någon enstaka bit (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  RIS
 
Har planer att köpa en egen RIS inom en överskådlig framtid och jag bara har kollat lite men inte helt förstått skillnaden mellan Robotics Invention System 1.0, Robotics Invention System 1.5 och Robotics Invention System 2.0. Okej några bitar (...) (20 years ago, 26-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
(...) Jo jag antar att de är i produktion för de finns fortfarande med i Dactasortimentet...men där kostar de 93kr +moms för 38 stycken... Jag ska själv beställa 300 sådana så de kommer jag ändå undersöka priset på. Jobbar fram förslag till nya (...) (20 years ago, 23-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
Eh, vilka delar som helst som idagsläget produceras av LEGO? Har du en prislista? Jag vill ha fler 'Technic Link Tread' (3873) (URL) (20 years ago, 23-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
Jo hade det varit de modellerna som jag var sugen på rakt över så skulle jag försökt pruta ner det lite och ...ändå ha svårt att betala. Ska man köpa för de summorna så är det lika bra att beställa de delarna som man vill ha direkt från Lego...jag (...) (20 years ago, 22-Apr-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd på Blocket!!!
 
Ärligt talat: Säkert ett bra köp om man jämför med nypriset, men ändå väldigt mycket för dyrt räknat per bit. Sedan finns det ett annat problem... Vem hostar upp 10 K på direkten "sisådär" i en klumpsumma för Lego? I mina vildaste dagar skickade jag (...) (20 years ago, 21-Apr-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR