To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1640 (-20)
  Re: Monorail!
 
(...) De är inte så förfärligt dyra på Bricklink... (URL) (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) Vist finns det växlar. Har inga själv tyvär men stolt ägare av ett 6990 är jag iaf. Jag planerar att införskaffa lite mer räls och några växlar till mitt fina monorailtåg. Sen är tanken att jag ska bygga ihop nån trevlig bana samt sätta mina (...) (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) Om det funkar kanske det funkar med "Plate 1 x 8 with Door rail" på högkant också? (URL) även en 1 x 2 variant på den. Inte studerat den blåa rälsen särledes ingående så jag vet icke... /Tobbe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Jag äger knappt en enda "slottvägg" så det går åt en himlans massa gråa klossar om jag ska bygga något. Det är lite synd. Moonbase kan i vart fall vara färgglatt :) Fast någon gång i framtiden när man ackumulerat mer klossar så! /Tobbe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Då jag inte äger några plattor i de storlekarna kanske man kan skippa det och bygga ihop modulerna på 48 x 48 plattor istället? Jag har fyra. (...) Microfigfordon? (...) Jag har alltid antagit att det ingår i själva korridoren, t.ex. i 1 x 2 (...) (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) (URL) gula bitarna i bilderna betyder Technic 1x2 med ett hål - finns ju tyvärr inte i BlockCAD) Jag tycker givetvis bilderna är tillräckliga, men låt oss se: - grundplatta 16x16, 16x32, 32x32, etc. - anslutningar (slussar) bör finnas - (...) (21 years ago, 24-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) ClassicCastleCity ser ganska intressant ut också: (URL) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 24-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) Det ser helt klart ut om att det finns på set 6991. (...) Nej, men problemet med olika radier kanske går att lösa med staket försänkta i marken. Då får du fyra prickar långa "skenor"...! (...) (21 years ago, 24-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) Inte det minsta. Jag har väl aldrig velat ha monorail. Så det så. Eller... ... Jo. Ha det så trevligt - du kommer bara att upptäcka att du vill ha mer, och så blir du frustrerad. Ha, ha, ha! :-)) Finns det förresten växlar i monorail, eller är (...) (21 years ago, 23-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Small for a freighter, big for a ship
 
It's been a while since I touched my LEGO bricks, but this summer, when I had no homework to worry about, I built my first serious MOC for a year, or perhaps more. It turned out to be my largest spaceship yet (60 studs in length). Read all about it, (...) (21 years ago, 24-Aug-03, to lugnet.space, lugnet.loc.se, lugnet.announce.moc)  
 
  SV: Monorail!
 
(...) Gah!!! *VILL HA, VILL HA* /Tommy (21 years ago, 22-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Monorail!
 
Gissa vad jag ska göra på söndag! Jo, bygga ihop mitt set #6990 Monorail Transportsystem! Någon som är avundsjuk? 8-) /Tore (21 years ago, 22-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Jo, planera går rätt bra, att exekvera planerna är värre :) Sista cykeltävlingen nästa helg, sen får jag mer tid över till LEGO! (...) Skoj! Skulle du kunna författa en micro-månbasstandard så vi alla bygger lika? Eller är bilderna (...) (21 years ago, 22-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Planering, bara planering :-) Nu har jag lekt två kvällar, och har tre moduler i min nya bas: Korsning, matsal och sov/dush/luftsluss. Näst i tur står nog en kraftstation/kommuni...ionsenhet. Sen kanske det blir några nya bilder på (...) (21 years ago, 18-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Jag gillar det med, fast jag är alltför stor tidsoptimist och inte hunnit bygga något till någon träff hittills :) URL: (URL) röst ligger på detta tema till nästa träff, iaf. just nu :) (...) Hmm... God idé. Beror lite på intresset också, det (...) (21 years ago, 14-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Jag gillar det här. Månbas i halv Moonbase skala är ganska lagom. Se exempel hos mig på Brickshelf (jag är off-line vid skrivandet, så jag har inte en aning om URL). Alternativt kan man bygga en stad. Bestäm vägarnas placering på en (...) (21 years ago, 14-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
Hej alla! Då jag är i funderingar att arrangera ännu en LEGO-träff ställer jag följande fråga; Vad vill du göra på en LEGO-fest/träff? Några exempel på aktiviteter som vi redan har gjort här i svedala: Bestämma ett tema, de som kommer till träffen (...) (21 years ago, 14-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLUG = lug.se?
 
(...) I mitt fall är det inte så svårt, har nada att göra just nu. (...) 6195 tigger om att få bo i ett akvarium! Dessutom har LEGO sagt att det inte finns någon som helst hälsofara för fiskarna (om man inte kladdat ned klossarna med cyanid vill (...) (21 years ago, 8-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLUG = lug.se?
 
(...) Kom en skvätt i går morse, bara några droppar. Men här har varit uppehåll i gott och väl en vecka. Fear not, på söndag ska jag & Harri på ännu en cykeltävling så det börjar väl vräka snart... (...) Sant. Att kalla oss lug.se utan att ha (...) (21 years ago, 8-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLUG = lug.se?
 
(...) Hallåj! Så sitter man här på jobbet igen, och gör allt för att undvika att faktiskt jobba ;), efter en allt för kort semester (känns det som iaf). Det mesta av ledigheten har gått åt till att iordningställa mitt nyiköpta akvarium på 540l. (...) (21 years ago, 8-Aug-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR