To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / 17
    P.S. :-) —Rene Virsik
   Chcel som sa Ta spytat, ci mas niekde na Internete svoje foto, alebo ci mas oscanovane foto niekde ? (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) Bohuzel svoji fotku nemam oskenovanou nikde protoze sebe zarazuju mezi veci ktery se mi osklivi fotit ;))) Mas nekde tvoji fotku a nebo webovou stranku? (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
   (...) Skoda ze nemas nikde foto. Celkom som na Teba zvedavy. ;))) Horsie ako ja vyzerat nemoze nikto, takze si myslim, ze sa nemas za co hambit. ;) No... a mna vidiet mozes... zial... (URL) fotke cislo 4 a 5 myslim som. Proste som ten s tymi (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) okuliarmi. ;)) (...) Hezky fotky ;) Je to na slovensku nebo jste nekde na rekreaci? Kdo jsou ty ostatni lidi v tech obrazcich a v jakym meste vlastne bydlis? Pokusim se oskenovat svoje foto jestli nejake najdu! Myslim si ze jsem byl naposledy (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
   (...) No je to na Slovensku v Bratislave na Devine. To je taka zrucanina hradu este z Velkomoravskej rise. Je tam pekny vyhlad na Dunaj, na Rakusko a je vidiet az do Viedne ked je pekne. Heh... ale inak, kazdy kto si pozrel tu fotku sa ma pytal, ci (...) (25 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) z (...) do (...) pytal, (...) take (...) No to je smula :( Ale mas Lego! ;) Kdyz me moje holka odjela tak jsem se prave vrhnul do lega. Trochu to pomaha stresu a taky mi to trochu zdvihlo naladu. (...) No ted prave ne. Ale moc se do toho (...) (25 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
   (...) No... LEGO a kamosi. Mam celkom dobru partiu kamosov, tak keby ich nebolo, tak som asi na dne. Su to moji najlepsi kamarati ! Niektorych poznam uz 20 rokov. (...) heh... no vidim, ze mas toho za sebou dost. ;) Ja tu az take exoticke moznosti (...) (25 years ago, 30-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) To je dost dlouha doba. Ja ted nemam kamarady zadny. Vsichni ze skoly odjeli odsud pryc do USA. No a ted v praci jsou jen starsi lidi kteri se moc setkavat po praci nechtej. (...) Ano, holky jsou divne stvoreni. Zit bez nich se neda a s nima (...) (25 years ago, 30-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
    (...) No... to je dost blbe. ;( Kamarati aspon pre mna znamenaju dost vela. No vidim, ze to budeme musiet spravit tak, ze pridem Ta navstivit na Havaj. ;)) Aspon budes mat s kym vecer niekde vypadnut. ;))) A ukazes mi aj Pontiac !! ;)) (...) No (...) (25 years ago, 31-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) Taky jsem jednou davno mival hodne kamaradu ale to bylo jeste doma v Praze. Ve skole jsme se kamaradili skoro cela trida. Tady se moc lidi spolu nekamaradi. To je docela blby. (...) Havaj. ;)) (...) Dokonce ti ho necham ridit. ;) A bez (...) (25 years ago, 31-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
    (...) No to bude asi americky naturel. ;) V televizii to vzdy vykresluju tak, ze v USA je kazdy s kazdym velky kamarat, ale asi to tak nebude. Myslim si, ze tu v Europe maju ludia k sebe nejak blizsie. Neviem. To je moj nazor. Faktom ale je, ze mat (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) No to mas asi z reklam ne? Tady je kazdy s tebou kamarad kdyz mas prachy. Ja nevim jak to je v kontinentalnich usa ale na havaji mimo praci se lidi spolu moc nestykaj. Teda jenom mistni lidi s mistnima. Toto je obraz: Mistni lidi se stykaji s (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
    (...) hehe... slusny rasizmus. ;) To som o havaji netusil. Som mal mienku, ze to je idealny ostrov, kde vsetci ziju spokojne spolu, ziadne konflikty. ;)) Sak pockaj, pridem aj s kamaratmi a spravime tam prevrat ! Budu tam vladnut biely ! ;))))) (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) Ja (...) biely ! (...) No oni tady zadny konflikty nejsou. Je to takova studena valka. Lidi na verejenosti jakztakz spolu vydrzej ale po praci jdou domu a moc se nestykaj. Bilym lidem se tady rika "haole". To znamena pitomec havajsky. Je to (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
    (...) Haole - to mi pripada ako (citaj odzadu) - elohssa. ;) No inak u nas to je podobne. A v Cechach to je uplne rovnake ako u nas. Proste ciganov treba chranit, aj ked su tou najvacsou zberbou v state ! S ciganmi su same problemy, ale stat ich (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Dan Jezek
   (...) podobny (...) nenajdes (...) tak (...) Heh, kdyz jsem byl na universite tak tam taky byla jedna cikanka. Bylo ji 65 let. Porad se chtela se mnou bavit a chtela aby jsme nekam sli. Ja jsem se vzdycky nastesti vymluvil. Byl tam taky jeden chlap (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
   
        Re: P.S. :-) —Rene Virsik
    (...) Hehe... no u nas cigane nevedia co to je pocitac, nieto este Internet ! ;)) U nas cigani ani nechodia do barov, alebo na disko, kam chodia biely. Aspon v mestach nie. Na dedine mozno ano. Proste u nas cigan skonci zakladnu skolsku dochadzku a (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR