To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2701
  SWELug8
 
Nedanstående text kommer från Jan Kaskinen i Huddinge. Skickas genom mig då det krånglar för honom. Hej alla Legofans Dags för en ny Swelug träff för nya som gamla. Träff nummer 8 i ordningen kommer att hållas i Huddinge/Stockholm närmare bestämt (...) (19 years ago, 1-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
Jag anmäler mig och meddelar om det blir någon ändring. Någon som tänker sig kör förbi Jönköping och kan plocka upp mig?...eller dela på hyra för bil (är billös sedan någon vecka och kommer nog vara det ett tag). Dessutom kan jag meddela att 8421 (...) (19 years ago, 2-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Ååååååh! Lurad igen! Att man aldrig kan lära sig, jag beställde i fredags! Men, jag kanske ändå behöver fler... Hmm. Olof (...) (19 years ago, 2-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Jag är med! Micro-Castle låter kul. En tävling jag gärna gör om är blindbygget, jag var såå nära att vinna den! :-) Olof Dahlberg PS Jag (jag skrev på LEGOFan att jag var från Sverige) har förresten fått ett mail från BrickJournals redaktör, (...) (19 years ago, 2-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
Lokalen vart bokad till den 29-30 Okt (SÅLÄNGE)och det var tomt båda helgerna innan än så länge. Det var det om lokalen Tack Tobbe för att jag fick koma med i listan. Idag fick jag 5 mail från Lugnet att jag var godkänd för att lägga in news.Så (...) (19 years ago, 3-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Nu har jag hållt lådan i min hand, och den är stor och tung :-) I morgon ska det visst regna hela dagen :-) Olof (19 years ago, 5-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Blev du klar med kranbilen, hur är den?! Tittade på Hikmet men hittade inte den någonstans, borde ju sortera in under TECHNICS? (19 years ago, 8-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Tja, jo jag blev klar igår kväll. Vill ni ha en snabbrecension? Jag tänkte väl det! Totalt omdöme: 90% Bygga: 100% Bitar:100% Funktioner i modellen: 90% Modellens funktion som kranbil:70% Kommentar: Oerhört mycket bitar, bra bitar! Massor av (...) (19 years ago, 9-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Datum låter bra, och det är väl tur för den 11 augusti har passerat med råge. :) Jag är definitivt intresserad, särskilt eftersom jag missade #7. :( Jag ska se om jag kan få med mig några andra i bilen. Det finns gott om intresse för LEGO, jag (...) (19 years ago, 23-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Någon som har koll på vilka som tänker dyka upp? Jag har i alla fall planerat att delta. :) Fanns det en lista eller kan man lista här? (19 years ago, 13-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Jag håller koll eftersom jag håller i träffen. Det är bara att skriva som du, lista här.Jag hoppas Tobbe hänger på.Han kan ju skriva någon rad så man vet att han lever.6 st än så länge som hört av sig. Mvh Jan Kaskinen (19 years ago, 13-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
Hej! Som sagt så tänker jag komma på SWElug 8 29-30 oktober och om jag ännu inte har anmält mig så gör jag det nu. Då jag tänker åka tåg börjar det bli dags att boka biljetter. Undrar därför följande: När under lördagen har ni som anmält er tänkt (...) (19 years ago, 15-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Hej Johan (och andra som kan bo på vägen) Hoppas du fått mina meddelanden. De går iaf ut på att du kan få hyra en bil och att jag och Akira + ev fler hoppar på efter vägen och att vi alla delar kostnaderna. Mejla gärna eller ring mig...fler (...) (19 years ago, 17-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Ja tack (eller länk till Eniro:s kartor), mailadress 'blockcad AT telia DOT com', viss kontaktinformation (typ mobiltelefon el. dyl.) kan ju vara bra också, när man kört ohjälpligt vilse... Räknar med att komma en sväng på lördag eftermiddag (...) (19 years ago, 24-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
Argh! 8421 LYFTKRAN - Lagerstatus:Slut, kommer under v46-47 Typiskt! Hade ju varit perfa att få levererad i helgen.. :( (19 years ago, 26-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
Hej Allihopa. Speciell till Tobbe eller den som vet måtten på ULV rampen. Då Tobbe inte kan komma måste väl jag bygga en ramp. Men i vilka mått är den gamla Bredd x längd och bredd x längd/bil? Hoppas någon kan svara på detta under Torsdagen så jag (...) (19 years ago, 26-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Tyvärr vet jag inte måtten, men du kan kanske se på bilderna från tidigare träffar? Ramp: (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (19 years ago, 27-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Den är värd att vänta på. Har just rivit kranen till min och ska förlänga den. Lycka till med din. (19 years ago, 28-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Jag kan kolla med Tobbe, bara jag lyckas baxa ner den i bilen så.. ;) (19 years ago, 28-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
Hej Ser inte ut som om jag kommer iaf...Sonen hade influensa i början av veckan och det såg hoppfullt ut till frun fick den igår...jag mår halvbra men har inte fått den än vad jag vet...däremot så tror jag att ni andra slipper den så det blir nog (...) (19 years ago, 28-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Och nu är det strax dags att åka. Vi ses om ett tag! (19 years ago, 29-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
Och så var vi hemma igen. Tackar så mycket för en trevlig eftermiddag/kväll!!! (19 years ago, 29-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Tack själv för att ni deltog och gjorde det trevligt :). Lite bilder har kommit up på (URL) Tack alla medverkande för en oförglömligt rolig helg. MVH samankallande och minifig Disaster. (19 years ago, 31-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Tack så mycket även från mig till arrangören och alla deltagare, det var riktigt skoj att träffas! Här är min bildskörd, fotade ovanligt lite känns det som. :) (URL) Blev dessutom mest bilder på brickor fast några av er fastnade på bild. ;) (19 years ago, 31-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Byggde klart den förra veckan, var nog en av de mastigare byggen jag byggt från LEGO! 1884st bitar men några blev ju över. ;) Nu blev man sugen på att bygga om den lite bredare och lite längre och försöka förbättra funktionaliteten. Känns som (...) (19 years ago, 7-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
(...) Har kommit en bit på väg nu och bommen är klar. Nu ska jag "bara" bygga själva fästet. Jag började bygga en cirka 1 meter lång bomm men sen tänkte jag att va tusan jag behöver ju inte bygga något fordon så jag byggde en till svart del som (...) (19 years ago, 12-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Det största - eller högsta iaf - jag byggt var ett 4x4 prickars torn av vita 3001:or från golv till tak. /Tore (19 years ago, 13-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Hur högt blev det då? Jag kommer ihåg att jag byggde ett 4 meter högt torn av technic, men det var väldigt instabilt (ungefär 4x4 i tvärsnitt också) Nu senast håller jag på och bygger ett rymdskepp som är ca 100 studs långt - minst sagt (...) (18 years ago, 17-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Minns inte, och jag har flyttat ifrån huset jag då bodde i. Vad är takhöjden i äldre hus? 2.30 kanske... /Tore (18 years ago, 17-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Tja för min del så bygger vi torn från 6m och uppåt lite för jämnan på jobbet...man kanske är lite bortskämd där...vi har 10 m takhöjd ungefär. Längst än så länge är dock bron från träff nr 6....tar ett tag att slå det iaf om man ska bygga det (...) (18 years ago, 23-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Måste bli en grym belastning på bitarna i understa lagret, eller...? /Tore (18 years ago, 23-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Nä faktiskt inte ...allt är gjort av technicaxlar med förlängare och krysstag för att hålla det stabilt...den väger knappt någonting i jämförelse med hur hög den är...men visst är det lite krafter i omlopp...problemet är mest att den bara är (...) (18 years ago, 24-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR