To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / 15
    Dobrodruznici —Dan Jezek
   Neboli Dobrodruhove. Rika se tak u nas Adventurers? Co rikas tem novym 2000 adventurers stavebnic? Ja si myslim ze by bylo dobry je mit jenom pro ty prehistoricky zvirata. Vypadaj jako draci v hradovejch series a krokodilove v piratskejch series. (...) (24 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
   (...) Nema to ziadny cesky, alebo slovensky nazov. V katalogu to je uvadzane ako Adventures. (...) Hmmm.... Mne sa zda ze s Adventures to ide mierne dole vodou. Podla mna tie prve Adventures, ktore boli kvazi v Egypte a bol to kvazi Indiana Jones (...) (24 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) Jaky je to cislo? Ja nemam zadny adventurers sets protoze ty prvni Egyptsky meli v sole prilis moc svetle hnedejch soucastek a prilis moc nalepek na soucastkach. Ty Amazonsky vypadaj ze v sobe nemaj prilis mnoho soucastek. Napriklad ten (...) (24 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) 5978. (...) Mne sa prave ta svetlo hneda farba velmi paci. Dost zaujimava farba. A nalepky ? Podla moc nalepiek tam teda nie je. Konkretne v tom mojom nebola ziadna nalepka. len potlacene suciatky. Aj to len 3 myslim. S Egyptksou tematikou. (...) (24 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) 5978 vypada pekne. Co rikas stavebnici 5988? Myslim si ze by nebylo spatny vlastnit oboje, sli by dobre dohromady ;) (...) Ano, ten ledovy medved neni spatny. Hmmm, to je dalsi legovy zvire. Za chvili si clovek muze udelat celou zoologickou (...) (24 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) No ja som prave 5988 nechcel. Stale ho mozem mat, lebo ho predavaju, ale nepaci sa mi na nom to, ze sa sklada z 2 casti. A ked si to postavis ako to ma byt, tak tu zadnu cast vobec nevidno. Ale ten nakladak tam je super ! (...) Pavuky ? Teraz (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) ma (...) firma (...) (okna (...) vidis, (...) To je zajimavy. Fright Knights hrad z roku 1997 taky mel v sobe Fabuland soucastky. Bylo to samozrejmne koste jezibaby a velky hrnec ze kteryho se shazovaly kameny a lila horka tekutina na (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
   (...) No dnes ano. DNES ked sa pozries na produkty LEGO a mas ich ohodnotit podla krasy a detailov, tak jedine Model Team a Technic. Mesto - SHIT !!! Vsetko juniorizovane ! Vesmir - prakticky neexistuje ! Vlaky - juniorizovane. Pirati, hrady - (...) (24 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) Ty sbiras Belville? ;) Je to proste skoda kdyz to takhle pujde dal. 80 leta byly pro lego nejlepsi roky. Ty legovy inzenyri neco uz asi moc dlouho kouri a za ty roky jim zemrely mozkove bunky a ted nemuzou vytvorit nic jineho nez tyhle shit (...) (24 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
   (...) Pirati, (...) ;))) Neeee.. ! ;)) To som len tak konstatoval, ze Belville je dost o nicom... (...) heh... pocuj... ;) Neviem ako Tebe, ale mne napisal mail na moje konto spravca Lugnetu (nechcem ho menovat, lebo to tu cita;))), ze co znamena to (...) (24 years ago, 30-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) No ja si jen delal srandu ;) Predstavoval jsem si 28 letyho chlapa ktery sbira nic jinyho nez belville a kazdy den si hraje s ruzovyma soucastkama, panenkama a kocarkama ;))))))) (...) vykricniky. ;) (...) Taky jsem si toho vsiml. Zpravce (...) (24 years ago, 30-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) hehehe... mozno sa budes smiat, ale obcas pomyslam na to, ze by som si kupil aj nejaky Belville, alebo Paradisu. ;))) (...) :)) No vcera som si s nim vymenil niekolko e-mailov. Najprv sa pytal, ze co to je to slovo v kontexte. Som mu narovinu (...) (24 years ago, 31-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) aj (...) Zacinam mit o tebe strach. Asi potrebujes vyjit na cerstvy vzduch a obcas nejakou zenskou spolecnost ;)))))) (...) som (...) Lugnete (...) No jo, on je takovej. On porad sedi u pocitace. Cely tenhle system vybudoval sam. Myslim ze (...) (24 years ago, 31-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) Hehehe.... Ale este to take zle nie je. Len som sa nad tym tak zamyslal, ked som to videl v regaloch v obchode. ;))) Taka restauracia Paradisa... ;))) Hehe... alebo zeby som si kupil teraz tu celu novu seriu belville ? Princovia, (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) A hrat si na pisecku a stavet babovicky by jsi si nechtel? ;)))...))) (...) vybudoval (...) nim. (...) Nee, ja nemyslel hovno ale hovno v anglicine. Teda S... H... you know... ;))) Ale mas pravdu. I kdyz tam napisu anglicky slovo tak se tam (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) ;)))) Ked sme boli s brachom maly a mali sme LEGO (myslim 780), tak sme sa s nim hrali aj vonku v piesku !! ;) Celkom dobre to behalo po tom piesku. Len sme to potom museli cistit, lebo bolo medzi suciastkami vela piesku. ;) (...) No ved ja (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) sme (...) Ja si jen delal srandu ;))) My jsme taky hrali na pisku kdyz jsem byl malej a hodne lega se v nem ztratilo. Tak az prijedes na havaj tak po tom co prijdeme vozraly s diskoteky domu tak pujdeme na pisek, rozbalime par tech belville (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) hehehe... cool idea !!! ;)))) Len ked budeme moc ozraty, tak neviem ako to zmakneme, ale sak nevadi... ;))) Nieco uz postavime... ;))) (...) heh... drsny chlapik. ;)) Ved Ty si to myslel v dobrom, nechcel si nic zle robit, tak preco sa tak (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) On asi sedi prilis moc u pocitace. Je tady furt od rana do vecera. Je proste "zavislak" do extremu ;) Za par let to cloveka uplne zhuntuje a stane se z nej chodici pocitac. (...) by (...) No neni to spatny napad. Nechces to spravcovi verejnne (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) No ano. V Europe je to tiez boom byt zavislakom na pocitaci a HLAVNE na Internete. Lamu sa tu rozne rekordy, ako napriklad ako dlho clovek vydrzi sediet v kuse za pocitacom. Tak napriklad jeden chalan (to je po slovensky kluk) sedel za (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) Neni to zdrave porad sedet u pocitace. Ale 48 hodin neni tak moc. Ja sedim tak prumerne 16 hodin denne u pocitace a to je kazdej den. Vubec se mi moc nelibi ze nejaci lidi komunikujou jen zkrz computer misto toho aby komunikovali normalne. (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR