To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *27 (-20)
  Re: Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) Ano to je pravda, byly pekne. Ja ovsem nemel penize na zadny jiny sstavebnice a chtel to novy superauto, nakladak 5571, to starsi superauto 8880 atd. ;) Kvuli tomu jsem musel prodat pul ty piratsky sbirky. No a naco vlastnit polovicni sbirku? (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) ma (...) firma (...) (okna (...) vidis, (...) To je zajimavy. Fright Knights hrad z roku 1997 taky mel v sobe Fabuland soucastky. Bylo to samozrejmne koste jezibaby a velky hrnec ze kteryho se shazovaly kameny a lila horka tekutina na (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) No ja som prave 5988 nechcel. Stale ho mozem mat, lebo ho predavaju, ale nepaci sa mi na nom to, ze sa sklada z 2 casti. A ked si to postavis ako to ma byt, tak tu zadnu cast vobec nevidno. Ale ten nakladak tam je super ! (...) Pavuky ? Teraz (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) Hmmm.... to bola aj skoda predat ! Piratske serie boli velmi pekne ! Hlavne lode. mam doma jednu piratsku lod, ale je trocha vylepsena. nie je to radova lod, aka sa predavala, ale podobna jednej z nich. Dostal som totiz z Nemecka krabicu plnu (...) (24 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) 5978 vypada pekne. Co rikas stavebnici 5988? Myslim si ze by nebylo spatny vlastnit oboje, sli by dobre dohromady ;) (...) Ano, ten ledovy medved neni spatny. Hmmm, to je dalsi legovy zvire. Za chvili si clovek muze udelat celou zoologickou (...) (24 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) Diky, jsem rad ze se ti to libilo ;) Vlastnil jsem kompletni piratsky series od roku 89 do roku 97. To vsechno z ebay. To je asi 10 tisic soucastek. Taky jsem mel asi 6 tisic obycejnych soucastek ruznych barev ktery jsem koupil tady v obchode. (...) (24 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) Ty vole ! Som to pozrel ! Tak to som necakal ! Ta piratska lod je SUPER ! To ta obdivujem ! Skutocne nadherny kus ! Kde si zobral tolko suciastok ? Tie hrady s tiez super, ale ta lod je NAJ SUPER ! ;) (...) No to ano. Inak... hehe... y ked (...) (24 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) 5978. (...) Mne sa prave ta svetlo hneda farba velmi paci. Dost zaujimava farba. A nalepky ? Podla moc nalepiek tam teda nie je. Konkretne v tom mojom nebola ziadna nalepka. len potlacene suciatky. Aj to len 3 myslim. S Egyptksou tematikou. (...) (24 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Jaky je to cislo? Ja nemam zadny adventurers sets protoze ty prvni Egyptsky meli v sole prilis moc svetle hnedejch soucastek a prilis moc nalepek na soucastkach. Ty Amazonsky vypadaj ze v sobe nemaj prilis mnoho soucastek. Napriklad ten (...) (25 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) detailu (...) Taky jsem to videl. Je to hezky i kdyz si nemyslim ze by to kvalifikovalo do model teamu kategorie. (...) ktore (...) Ja jsem taky stavej jako malej kluk ale ty nejvetsi a nejlepsi modely jsem vystavil pred nedvanou dobou. Muzes (...) (25 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Nema to ziadny cesky, alebo slovensky nazov. V katalogu to je uvadzane ako Adventures. (...) Hmmm.... Mne sa zda ze s Adventures to ide mierne dole vodou. Podla mna tie prve Adventures, ktore boli kvazi v Egypte a bol to kvazi Indiana Jones (...) (25 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) Videl som prerobene 8880 na Model Team ! Malo aj dvere, vsetko. Je na jednej stranke. (...) Ano. Staval som velmi vela, ked som bol mensi. Hlavne to boli veci v kategorii LEGOLAND mesto a vesmir. Ale predtym aj BASIC. Napriklad viem, ze som (...) (25 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Dobrodruznici
 
Neboli Dobrodruhove. Rika se tak u nas Adventurers? Co rikas tem novym 2000 adventurers stavebnic? Ja si myslim ze by bylo dobry je mit jenom pro ty prehistoricky zvirata. Vypadaj jako draci v hradovejch series a krokodilove v piratskejch series. (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?)
 
(...) si (...) Navrhuji predelat dnesni superauto 8448 na model team. Melo by to vic detailu a realismu spis nez technickyho realismu. Nebylo by spatny nejaky velky sportovni auto. Taky jsi neco sestavil sam? (...) DUPLO, (...) V roku 2000 nebude (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Presne tak ! Cierna stara lokomotiva, alebo nejaka lod... nechcem pomysliet na Titanic Model Team... ;))) Ale stacila by aj USS Constellation. Alebo by som si vedel predstavit aj nejake lietadla, pripadne Space Shutle... Alebo sportove, alebo (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Vianoce
 
(...) No viem o jednom chalanovi, co to tu cita, poslal mi dva maily, ale nejak nevie napisat sem. Neviem, ci mu to nejde, alebo co. Snad sa mu to podari. ;) (...) Aha... problem Y2K, ze ? ;) Ale pocul som, ze vraj je vsetko zabezpecene, takze nemal (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) 5571 (...) tam (...) tie (...) F1 (...) Taky jsem vyhral ten nakladak 5571 na ebay, stal dost penez a doufam ze bude vsechno co je na obrazkach. Nemyslim si ze do model teamu prijde juniorizace protoze jsou to stavebnice vyrabeny pro starsi a (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Vianoce
 
(...) Tobe taky Rene. A kazdymu legovymu fanatikovi od nas ktery cte tuhle skupinu a nema odvahu sem napsat :-) I kdyz s tym oddechem to nevim. Pracujem totiz na roku 2000 v bance a kolem novyho roku budeme mit nejvic prace. Budeme tam muset delat i (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Vianoce
 
Prajem Ti vesele Vianoce, vela pohody a oddychu. ;) Rene (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Presne to aj ja hovorim - cim vacsi model, tym lepsie a tym krajsi ! ;)) No z MODEL TEAMu mam zatial len 3 modely. Prave ten velky truck 5571, Ferrari F1 a teraz ten novy pretekarsky truck. Tieto modely su podla mna najkrajsie. Ono predtym (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 7 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR