To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 3143
    Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
   Nu är datumet spikat! Nu kör vi! Tidpunkt Helgen 31 oktober - 2 november, fredag kväll - söndag lunch eller så, med huvudaktiviteterna under lördagen. Lokal Jag står för lokal här i Eskilstuna - matsalen + köket på mitt jobb. Borde räcka till för (...) (16 years ago, 19-Sep-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Johan Karlsson
     Skrev om detta på bloggen ((URL) och fick följande kommentar från en Pierre Pocs ((URL) häftigt! Sökte på Eskilstuna och hittade hit. Det skulle vara jättekul att få komma och fota om den möjligheten finns. " Jag svarade att han skulle kontakta dig (...) (16 years ago, 21-Sep-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) Det skadar inte om ni bekräftar här i gruppen (eller direkt till mig) att ni tänker komma. Om anmält deltagarantal blir för litet måste vi ställa in - ingen idé att organisera en massa saker för en besökare. (16 years ago, 24-Sep-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Lundgren
     (...) Hej! Ser verkligen fram mot träffen, vill bara bekräfta här också att jag kommer. Anders (16 years ago, 9-Oct-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Johan Vettefors
     Härmed anmäler jag mig till legoträffen den 31 oktober - 2 november Aktiviteter: entimmes mikro/nano-bygge låter skoj (...) Kan jag definitivt ställa upp på Slutligen vill jag slå ett slag för min personliga favorit från tidigare träffar: (...) (16 years ago, 27-Sep-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Andréas Rootzén
     Jag och Jonathan kommer (dvs om inget oförutsett händer). Om det är fler från södra delen så samåker vi gärna. Johan? Joel?...fler? (16 years ago, 30-Sep-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Johan Vettefors
     (...) Då jag numera bor i Munkedal skulle det för mig bli en omväg att åka via Jönköping så jag är tyvärr inte så intresserad av att samåka. /Johan V (16 years ago, 11-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Andréas Rootzén
     (...) Jag tar vägen förbi Skövde om det gör någon skillnad. Förslagsvis är ju att sammanstråla där och ta bensinsnålaste vidare därifrån beroende på hur mycket vi behöver ha med oss. Troligtvis var det någon som vill åka med därifrån, så går allt i (...) (16 years ago, 13-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legotrff i hst 31 Okt - 2 Nov —Tommy Larsson
      (...) Jag är Skövdebo. Planen var att åka tåg, men jag har inte fixat några tågbiljetter än, så kan åka med dig om du vill ha passagerare. Låter det bra? /Tommy (16 years ago, 14-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Johan Vettefors
     (...) Det hade gjort skillnad men nu har mina planer ändrats. Jag skall upp till Stockholm redan på torsdagen och kommer sedan åka till Eskilstuna därifrån. Därför kan jag inte åka med upp men om möjligheten finns åker jag gärna med tillbaka. Under (...) (16 years ago, 18-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Andréas Rootzén
     (...) Du är välkommen att följa med på vägen tillbaka. /Andréas R (16 years ago, 21-Oct-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Temat är: Nöjespark —Anders Isaksson
     Vi har ju inte bestämt något som helst tema än, så jag skulle vilja lägga följande förslag: --- Nöjesfält --- Bygg nåt som har med nöjesfält/temaparker att göra, och ta med och visa upp. Vi kanske kan ställa ihop en vacker nöjespark i lokalen? Det (...) (16 years ago, 16-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legotrff i hst 31 Okt - 2 Nov - Temat r: Njespark —Tommy Larsson
      (...) I pricip allt mitt lego är tyvärr magasinerat pga trångboddhet. Jag kanske kan ta med en städpatrull och en glasskiosk, det är väl ungefär vad jag kan ordna till nöjesfält i nuläget. :-/ /Tommy (16 years ago, 22-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Temat är: Nöjespark —Johan Vettefors
     (...) Jag tar med mig åkattraktionen radiobilarna 32x48 studs vilket väl blir ungefär 26x39 cm om jag räknar rätt. /Johan V (16 years ago, 23-Oct-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) Bara så att ni vet, nu har Lego hört av sig, och kommer att sponsra med lite material. Vi skall nog kunna slå rekord, både i antal deltagare och annat... Tack Micke!! (16 years ago, 21-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legotrff i hst 31 Okt - 2 Nov —Tommy Larsson
      (...) Nu blir jag nyfiken. Hur många kan vi tänkas bli? /Tommy (16 years ago, 22-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) Och nu har det kommit paket ifrån Danmark - ni skulle bara veta... Jag tror jag behåller grejerna och skippar träffen - skämt åsido, jag tycker det är helt fantastiskt att Lego själva uppmuntrar vår träff! Stick iväg till närmaste leksaksaffär (...) (16 years ago, 29-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Mikael Sjöstedt
     Hej allihopa! Jag åker till New York imorgon på en sedan länge inbokad resa till New York Marathon. Så tyvärr kan jag inte vara med! Det verkar ju bli en succé redan innan det har börjat!! Och det var väl nästan självklart att LEGO skulle hjälpa (...) (16 years ago, 29-Oct-08, to lugnet.loc.se, FTX)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Tider, Plats, Kontaktinfo —Anders Isaksson
     Tidpunkt Helgen 31 oktober - 2 november, fredag kväll - söndag lunch eller så, med huvudaktiviteterna under lördagen. Tider, hållpunkter (det mesta mycket preliminärt) Fredag: Efter jobbet, jag behöver nog hem en vända först också (hämta (...) (16 years ago, 27-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Tider, Plats, Kontaktinfo —Anders Isaksson
      (...) Nu har jag en nattgäst till bokad, så hotell Isaksson får nog anses vara fullt (utom i **extremt** ömmande fall, blir till att sova på bastulaven eller nåt, då :-) (16 years ago, 27-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Tider, Plats, Kontaktinfo —Johan Karlsson
      Nån som kan ta lite bilder och skriva en kort sammanfattning och skicka till mig sen? Så jag kan lägga ut det på bloggen. /Johan (16 years ago, 28-Oct-08, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Tider, Plats, Kontaktinfo —Olof Dahlberg
      (...) Jag tar i alla fall med kameran och fotar lite, och en liten krönika kan jag nog få ihop efteråt också. Olof (16 years ago, 29-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov - Tider, Plats, Kontaktinfo —Johan Vettefors
     (...) Jag kommer åka upp till Stockholm redan imorgon och kommer sedan åka tåg till Eskilstuna där ifrån. Har tittat på tågtider och det lutar åt att jag kommer åka så jag är i Eskilstuna 17.42 /Johan Vettefors (16 years ago, 29-Oct-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     Väderleksrapport Eskilstuna, fredag 31/10 kl. 0705: Vi har plusgrader nu, snön verkar bara ligga kvar på gräsmattor, bilar, hustak etc. Vägarna ser OK ut. Men ta det lugnt ni som skall köra bil hit i dag, man kan aldrig veta hur det ser ut bakom (...) (16 years ago, 31-Oct-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) Ho, ho! Jag känner mig som jultomten efter min träff med Fredrik. Vi har nu priser till varenda tävling vi hinner genomföra! (16 years ago, 31-Oct-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
   Huvaligen, vilken fest! Och så var alltihop över... Några hastigt nerskrivna minnen (rätta mig när jag har fel): Rent allmänt så gick vi runt hela tiden och tittade på modeller som folk hade med sig, jag orkar inte räkna upp alla fina byggen, (...) (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     Jag glömde att få med ett tack till Hexagon Metrology Nordic AB (min arbetsgivare) som bidrog med ganska ändamålsenliga lokaler till en minimal kostnad (gratis!). (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (16 years ago, 2-Nov-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) Och här är ett urval av bilder: (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
      (...) (URL) att labba med siffrorna i slutet så hittar ni fler bilder. (16 years ago, 5-Nov-08, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Anders Isaksson
     (...) moderering. Det är de som Hans Olov tog. (16 years ago, 7-Nov-08, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov —Tobbe Arnesson
   Oj! Såg ut som ni hade riktigt skoj! Bra deltagarantal och tighta heat i ULV vad jag kunde se från bilderna! Snygg ramp också. :) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR