To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1423
    Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
   Hej hopp! Nu börjar det dra ihop sig och jag undrar hur jag ska hinna ordna med allt, men det löser sig :) Igår inhandlades det mat och doningar till helgen, här är menyn: Fredag Middag: Grillad kycklingfilé, ädelostsås och klyftpotatis Lördag (...) (21 years ago, 10-Apr-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
     Hej! Om du tänker göra ett besök är det några saker som kan vara bra att veta, t.ex. mina telefonnummer och portkoden till dörren i trapphuset. För att finna dessa går du in på följande URL: (URL) ut xxxx mot numret för Super Car Mk II. Mobilen är (...) (21 years ago, 10-Apr-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
     Tjo! Nu har jag uppdaterat sidan om PåskRISet med ljusvärden och bild på tävlingsbordet: (URL) varningsens ord är att bordet har extremt hög friktion... /Tobbe (21 years ago, 10-Apr-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Anders Isaksson
     "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HD46qG.Gu@lugnet.com... (...) Här har du en av de mera osäkra anmälningarna... Anders Isaksson (49) Jonatan Isaksson (13) Vi räknar med att åka upp en sväng på lördan, kanske stanna till (...) (21 years ago, 11-Apr-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
     (...) Wohoo! (...) Håller tummarna! (...) Jag mailar det till dig, annars finns det för alla andra i denna tråd info om hur man gör! (konstig gramatik men jag ska till att laga mat) Nu är vi pågång, Harri kom hit med sin robot i molekyler och ska (...) (21 years ago, 11-Apr-03, to lugnet.loc.se)
    
         SV: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tommy Larsson
      Hoppas man får lite aktuella rapporter här. Jag hade så gärna åkt, men är tyvärr tämligen luspank. :( /Tommy (21 years ago, 11-Apr-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: SV: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
      (...) Ständigt ett problem, ja. Harri har nu en mer eller mindre fungerande robot med lite kodhjälp från undertecknad. Nu ska han montera trycksensorer också. Det blir nog tävlingsstart 07.00 och inte 19.00 som det ser ut. Vi har prexis ätit oss (...) (21 years ago, 11-Apr-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: SV: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
      Hej alla! Lite okommenterade bilder från gårdagens nöjen. Mer kommer senare. Bilderna är temporära och finns här: (URL) (21 years ago, 12-Apr-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: SV: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
      Och så lördagens ULV: (URL) Kyckling av Harri 2:a WhiteFire av Tobbe 3:a HumptiDumptie av Harri 4:a Big Foot av Tobbe 5:a Generalen av Johan 5:a Rickshaa-a av Harri 6:a - 7:a Brrum av Anki 8:a TieCar av Johan 9:a Spionskåpbil av Sofia 10:a Kitt av (...) (21 years ago, 12-Apr-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Anders Isaksson
     "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HD6vBA.E57@lugnet.com... (...) :-( (...) Du kan släppa nu :-( Vi kommer inte iväg under lördagen, får väl se hur det ser ut i morgon bitti, men sannolikheten har sjunkit ytterligare. (...) (21 years ago, 12-Apr-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
     (...) Attans! (...) Krya på er! (...) Det kommer fler tåg, jag lovar! (...) Som sagt, fler tåg. Just ja! Tåg! Hihi... (...) Robotarna har kombaterat klart och jag gick segrande ur striden efter fem körda matcher. Snart dags att börja bygga (...) (21 years ago, 12-Apr-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Anders Isaksson
   Så var det dags att säga "Tack för senast". Det var roligt att träffas, även om det blev lite kort för vår del. Vi har just tittat igenom CD:n med alla bilderna - kul att få se Robotkampen också! Har inte laddat ner bilderna från egna kameran än, (...) (21 years ago, 13-Apr-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Inför LEGO-träffen i helgen! —Tobbe Arnesson
   (...) Så lite så, kul ni kunde komma förbi! (...) De finns OnLine de med, fast jag tänkte att du som är modembunden skulle föredra dem på CD :) (...) Jag har en del som återstår för egen del. Allt är i vart fall sorterat nu. Återstår att rigga (...) (21 years ago, 15-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR