To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2080 (-20)
  Re: LEGO-träff i Nyköping?
 
Räkna med mig! Om det inte krockar med någon cykeltävling eller blir den 3:e april (se mitt andra inlägg om robottävlingar). Hälsar, /Tobbe som är glad att någon annan försöker arrangera något (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Två robottävlingar samma helg!
 
Hej! Nu tror jag det börjar lossna, nu har det tom planerats TVÅ robotävlingar på samma helg i mitt närområde. Först ut är (URL) som jag *tror* är i Smedjebacken: "Digital utmaning - Lego_24_rob Vågar du anta årets teknikutmaning? Klockan 19.00 (...) (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  LEGO-träff i Nyköping?
 
Fick följande på mail från "Donnie Darko" som har problem att posta själv och bad mig skicka detta: "HEJ! jag har planer på att anordna en lego träff i Nyköping, de ligger ca: 10 mil söder om Stockholm längs E4:an tanken är att den ska hålla till i (...) (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
PS. (URL) som du länkar till (om än diskret) från förstasidan finns inte. (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
(...) Nästan samma fel nu, du har en '\' efter "pict" istället för en '/' i sökvägen: (URL) Du kommer att få *massor* av SPAM på adressen [...] (...) Kan tipsa om Thunderbird som e-postklient, har rätt bra SPAM-filter (som man får dressera själv, (...) (21 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
(...) Jo! Tack för hjälpen. (...) Har du ork att prova igen? Jag har konfigurerat om 'bloggern' lite, och sänt upp en ny version av sidan. (...) Givetvis :-) Det är så det blir när man har flera olika templates... (inte fixat än) (...) Jag är van. (...) (21 years ago, 1-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
(...) Sånt ska man inte be om :) (URL) har fel URL till bilden med den stora kyrkan: (URL) funkar inte länken till den heller: (URL) funkar sannolikt i exmpelvis IE men blir problem med "mer korrekta" webläsare som Mozilla. Går man in på exmpelvis (...) (21 years ago, 1-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  BlockCAD byter webadress!
 
Hallå! Eftersom jag har bytt ISP, så flyttar också BlockCAD-sidan på sig. Ny adress är (URL) ni har länkar till BlockCAD, så vänligen uppdatera dom. (Och om ni har tid kan ni väl beta-testa den nya adressen och påpeka eventuella fel) -- Anders (...) (21 years ago, 1-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
(...) Sannolikt är det de pappkartonger fulla med blandade bitar där man får rota själv och fylla en plastpåse. Man betalar per påse. Det var i var-och-varannan butik en snabbis i höstas men alla har slutat då det kostade mer än det smakade för (...) (21 years ago, 28-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Klodsfest 2004!
 
Hej alle LEGO fans, Den Danske LEGO klub Byggepladen er efterhånden nået op på 24 medlemmer, og hver måned støder endnu flere til. Så nu er tiden kommet til at afholde vores første klodsfest! Årets klodsfest finder sted i weekenden d. 27.-28. marts (...) (21 years ago, 28-Feb-04, to lugnet.loc.dk, lugnet.loc.se) ! 
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
(...) Vet ej det ska vara butiken i Vrigstad som skulle ha någon som man fick plocka själv...vet ej om det var en kampanj eller om det är nått de har hela tiden och jag har inte varit där än. /Andreas (21 years ago, 28-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
(...) Se där, det finns en i Moskva! Annars är det Tyskland, UK och US som gäller - än. /Tobbe (21 years ago, 27-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
(...) Nej, de finns bara is affärer där LEGO säljer själv, det som du tänker på var en aktion med billigt blandat LEGO i 1l plastpäsar. De bästa pick-a-brick finns i Legoländerna, annars finns det affärer i olika länder, i tyskland i Köln, (...) (21 years ago, 27-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
(...) Samma sak i Oberhausen i tyskland, bland annat i mörkgrå. Jürgen (21 years ago, 27-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Köpa technicdelar...
 
Har hört lite om det där pick a brick...som jag förstår det så finns det även affärer i Sverige som fått in det. Ska testa det när jag kommer åt...Jönköping har det inte vad jag vet. Håller som sagt på att kolla priser och så ...får se vad som blir (...) (21 years ago, 26-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
En del har faktiskt lyckats köpa större mängder genom att helt enkelt ringa till LEGO. Annars är det tyvärr Bricklink och Imperial Star Destroyer som gäller. Det har dykt upp Technic beams i pick-a-brick sortimenten i USA, men inte längre än 14 (...) (21 years ago, 26-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Köpa technicdelar...
 
Halloj jag har lite intresse av att köpa en större mängd med biten 3703 (sextonknobbars technicbit). Är det någon som vet hur man får tag på den billigast? Håller på att undersöka saken själv och jag såg för ett tag sedan att någon mer var ute efter (...) (21 years ago, 25-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Sportlov!
 
Hej! Hoppas det gick bra att skida och inga ben är brutna! Själv bangade jag ur att åka till Säfsen på en dagstur i söndags. /Tobbe (21 years ago, 24-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kommentarer?
 
Anders Isaksson skrev: (...) Det har jeg heller ikke, men jeg ville nu gerne kunne kode noget filtrering på, så det blev mere overskueligt. (...) Jeg synes snarere den var håbløs. :-( (...) Det eneste jeg kan sige til mit forsvar er at jeg sov, da (...) (21 years ago, 16-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kommentarer?
 
Tobbe Arnesson skrev: (...) Ja. Det er lidt irriterende at vi gik ud med en annoncering (specielt på den håbløst uelegante måde) så tidligt i projektet. Der er endnu ikke et kørende system vi kan vise frem. Og der er stadig en del detaljer, som jeg (...) (21 years ago, 16-Feb-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR