To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 986
    Re: SWELUG? —Anders Isaksson
   "Elin Övernäs" <b8eliove@ulmo.stud.slu.se> skrev i meddelandet news:Gn1wtt.KJL@lugnet.com... (...) Det var lite löst prat om det för ungefär ett år sen, när vi planerade inför Lego-träffen hemma hos mig. Nu blev inte deltagarantalet så stort (två (...) (23 years ago, 19-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG? —Elin Övernäs
     (...) Det låter kul :) Om det blir av så kommer jag gärna. /Elin, Uppsala (23 years ago, 20-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG? —Tobias Möller
     (...) Hmm, tja... Eftersom loc.se är såpass inaktiv, så tittar jag aldrig här längre... (...) Det vore roligt. Den här gången hoppas jag att jag kan vara närvarande också :) --Tobias (23 years ago, 20-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG? —Jacob Sparre Andersen
     Anders Isaksson skrev: (...) Jeg har lige brug for to små kulturelle oversættelser: "tretton-helgen" = 6. januar? (helligtrekongers aften Hvor ligger Eskilstuna i forhold til Malmö og Stockholm? (praktisk taget mine eneste geografiske holdepunkter i (...) (23 years ago, 20-Nov-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SWELUG? —Tore Eriksson
      (...) Trettondagen = dag #13 efter jul. (...) Vad kan det vara? 500 km norrut kanske. (...) Tore (som flyttar 600 km norrut om c:a en månad och därför nog har svårt att komma) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
     
          Re: SWELUG? —Anders Isaksson
      "Tore Eriksson" <tore.eriksson@mbox3...wipnet.se> skrev i meddelandet news:Gn56M1.5EG@lugnet.com... (...) Vadå? 600 km är väl en barnlek för din fina bil? <lds> (== försvenskat <gdr>) Skämt åsido, det är synd att du sticker just nu, men vi får väl (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
     
          Re: SWELUG? —Tore Eriksson
      (...) Naturligtvis, men inte för mitt bankkonto... (...) Billund revisited, javisst, räkna med mig! /Tore (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SWELUG? —Anders Isaksson
     "Jacob Sparre Andersen" <sparre@nbi.dk> skrev i meddelandet news:3BFAC658.D9731A...@nbi.dk... (...) i (...) många (...) diskuteras (...) Ja, eller snarare på lördagen, 5 januari. Jag har inte postat någon officiell inbjudan än, utan tänkte att vi (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SWELUG? —Jacob Sparre Andersen
     Anders Isaksson skrev: (...) Jeg tjekkede lige SJ's websted. De vil køre mig til Eskilstuna og tilbage for 1.288 SEK. Man kan godt nok få en del LEGO for de penge, men jeg vil se om jeg kan arrangere en god undskyldning for alligevel at tage i den (...) (23 years ago, 22-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        SV: SWELUG? —Tommy Larsson
     (...) Jag finns här och bara väntar på att någon ska bjuda in mig till en legoträff. :-) Tyvärr så är jag för trångbodd för att ordna någon egen inbjudan. (...) Jag har inget inbokat då, så räkna med mig! (...) Att kunna säga att man är medlem i (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG? —Eric Hampusgård
   (...) Nä, men det var kul. Vi hittade på mycket annat och var inte ledsna för att alla ni andra inte kom. Jag yrade lite smått om att jag skulle stå för nästa träff, men bostadssituationen förhindrar mig att husera någon större skara än. Jag (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG? —Pehter Abrahamsson
      (...) Jodå (...) Det skulle vara smidigt med tanke på att det är nästgårds från mig :) Trettonhelgen är annars uppbokad av annat. /Pehter -- Pehter "Ibbe" Abrahamsson Motala (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG? —Elin Övernäs
   Om vi vill få ditt folk till en träff runt tretondan så kanske inte LUGNET är det bästa kanalen. Just med tanke på hur lite trafik det brukar vara här. Jag har en lista på folk i sverige som har mailat mej om olika lego grejer. Vad sägs om att maila (...) (23 years ago, 22-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR