To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 37
    Är det här stället toaldött eller? —Tobias Möller
   Hmm..... Förutom några svenskar har Todd Lehman och någon annan skickat meddelanden hit... jag skulle bara säga att jag har uppdaterat min lego-sida, eller *ska* uppdatera den, om några timmar. Adressen dit är: hhtp://i.am/tobias_m/ (25 years ago, 5-Sep-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det här stället toaldött eller? —Eric Hampusgård
   Tobias Möller <tobias.moller@telia.com> wrote in message news:FHKrIH.GHC@lugnet.com... (...) Det verkar inte bättre. Fast det kan ju bli andra bullar eller byggen. Hej förresten! Jag heter Eric och är 32 år och har återupptagit min hobby efter den (...) (25 years ago, 14-Oct-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det här stället toaldött eller? —Anders Isaksson
     Eric Hampusgård skrev i meddelandet ... (...) Välkommen in i gänget - det verkar inte vara så många svenskar som hittat hit än, vi får väl gör mer reklam för stället! Själv är jag 45, och hinner inte med så mycket Lego-byggen, men ibland får jag (...) (25 years ago, 14-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Är det här stället toaldött eller? —Tobias Möller
      Tjohoo! Lite aktivitet här! Härligt! --Tobias (...) hit (...) (25 years ago, 15-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Är det här stället toaldött eller? —Eric Hampusgård
     Anders Isaksson wrote; (...) hit (...) inte (...) och (...) Min son är 12 veckor och inte mycket för LEGO än. Vi köpte en sats Primo men han tycker bäst om att titta på lådan. =) Jag får väl hoppas så länge jag kan ha mitt LEGO för mig själv. ;) (...) (25 years ago, 15-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Är det här stället toaldött eller? —Anders Isaksson
     Eric Hampusgård skrev i meddelandet ... (...) Tack för det guldkornet! Tyvärr förstår jag tyska, så jag skippade babelfisken. Hmm. "Differently Isaksson", det är ju ett ganska bra smek/ök-namn, jag kanske skulle ha med det i min underskrift? -- (...) (25 years ago, 15-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Är det här stället toaldött eller? —Tobias Möller
     Vilken artikel pratar ni om? Jag skulle gärna vilja läsa den (med babelfisköversättning). --Tobias (...) från (...) antar (...) kanske (...) (25 years ago, 16-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Tysk tidningsartikel —Anders Isaksson
      Tobias Möller skrev i meddelandet ... (...) (URL) är den tyska datortidningen c't som skriver - artikeln finns tydligen med även i pappersutgåvan, jag har inte försökt hitta den i tidningskiosken än. Den handlar huvudsakligen om LDraw, men övriga (...) (25 years ago, 16-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Differently Isaksson in German computer magazine c'T —Eric Hampusgård
      Tobias Möller: (...) (URL) newsbluddrare avstavar URellen men klipp och klistra lite så får du nog fram sidan. Lycka till // Purjo (25 years ago, 16-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Differently Isaksson in German computer magazine c'T —Tobias Möller
      Jag har läst det, och jag tror att det finns en till felöversättning: "michael of laughter" men jag är inte säker. --Tobias (...) (25 years ago, 16-Oct-99, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Differently Isaksson in German computer magazine c'T —Tobias Möller
      Jo, det var en felöversättning. MLcad-författaren heter "Michael Lachmann" och "lachen" är skratta på tyska, om jag inte minns fel. --Tobias (...) (25 years ago, 16-Oct-99, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Differently Isaksson in German computer magazine c'T —Anders Isaksson
     Ha! Jag kom 5 minuter före dig! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (25 years ago, 16-Oct-99, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det här stället toaldött eller? —Tobias Möller
    (...) och Har du något av de äldsta rymdlegona? De där med gubbar i rött/gult/vitt och ett guldemblem föreställande en planet på bröstet? Ta vara på dem i så fall, de är riktiga "guldklossar". Jag skulle vilja ha nåt sånt, fast jag har fixat en (...) (25 years ago, 17-Oct-99, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR