To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2165
    Re: Angående en träff i Höst —Joakim Olsson
    "Andreas Rootzen" <fralst@hotmail.com> wrote in message news:I017GD.vL2@lugnet.com... (...) namn. (...) eller (...) tvunget men (...) blått (...) ska (...) Klipp --- > Jag kan väl som vanligt inte deltaga, men jag skickar gärna över en modul med (...) (20 years ago, 29-Jun-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Angående en träff i Höst —Andréas Rootzén
   (...) Varför inte...är det inte något datum som du kan deltaga? (...) Det kan ordnas gratis/mycket billigt i Kyrkan här om det skulle bli aktuellt med Jönköping. Oavsett var det blir så kan jag ta med mig vissa av aktiviteterna iaf...komtek och (...) (20 years ago, 29-Jun-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Angående en träff i Höst —Harri Manni
     (...) Angående färgstandard på månbas så röstar jag för grått och mörkgrått. Man måste ju få använda andra färger i någon omsträckning, ~80% grundfärg och ~20% valfritt?! Förslag på annan fördelning? (...) Hehee.. Förstår att du fastnade där, (...) (20 years ago, 30-Jun-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Angående en träff i Höst —Henrik Johansson
     Hej på er igen! Jag har legat lågt på LEGO-fronten en bra stund nu, men det är väll dags att dra igång byggandet (och LUGNET:andet) igen. En träff i höst vore inte dumt och fullskale månbas är något jag vart rejält sugen på efter förra träffen jag (...) (20 years ago, 30-Jun-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Angående en träff i Höst —Harri Manni
     (...) Jag kommer ha fullt upp med att hitta tillräckligt med bitar av samma färg till min fullskalemånbas. Men självklart skall jag försöka hålla mig till de färger vi kommer överrens om. :) Det är ju bara en till utmaning i byggandet! Skall vi (...) (20 years ago, 3-Jul-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Angående en träff i Höst —Andréas Rootzén
     (...) Harri Jo någon föreslog mörkgrå iaf... Det ser ju ut som att fyra kan på flera helger så det finns god möjlighet att vi ska kunna bli ett gäng. Sedan är det ju bara att bestämma var det ska vara och vem som kan ha hand om det den helgen som (...) (20 years ago, 3-Jul-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Angående en träff i Höst —Joakim Olsson
    "Andreas Rootzen" <fralst@hotmail.com> wrote in message news:I03GnB.t25@lugnet.com... (...) modul (...) nog. (...) Och (...) Njae.. Det är en bra fråga. Jag lider av sviterna efter en utbrändhet med "res-ångest" som resultat (4 år nu), så min (...) (20 years ago, 30-Jun-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Angående en träff i Höst —Tobbe Arnesson
   (...) Det tycker jag! Har tänkt hälsa på dig länge nu men det blir aldrig av :( /Tobbe (20 years ago, 1-Jul-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Angående en träff i Höst —Joakim Olsson
   "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> wrote in message news:I06GoM.1ptA@lugnet.com... (...) Jag har troligen inga problem att fixa både övernattning och lokal faktiskt. Ska undersöka saken. Men det är klart.. det underlättar ju att ha en massa Lego (...) (20 years ago, 3-Jul-04, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR