To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2003
    Kommentarer? —Joakim Olsson
   Hej hopp, några Svenska kommentarer ang. den nya sajten som kommer? För min egen del så anser jag väl att alla nya sajter gagnar oss intresserade av ämnet.. och att denna sajt troligen skulle gagnas mer av att inte styras av en enda person som (...) (21 years ago, 13-Feb-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Kommentarer? —Tobbe Arnesson
     Tja, jag har redan ventilerat mig lite i ämnet i stora tråden. Det är alldeles för tidigt att säga just nu. Det verkar inte finnas någon riktigt klar plan för hur den ska utformas. Ska den vara en portal? Ska den ha ett nytt forum? Kommer isf. det (...) (21 years ago, 13-Feb-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Kommentarer? —Jacob Sparre Andersen
     Tobbe Arnesson skrev: (...) Ja. Det er lidt irriterende at vi gik ud med en annoncering (specielt på den håbløst uelegante måde) så tidligt i projektet. Der er endnu ikke et kørende system vi kan vise frem. Og der er stadig en del detaljer, som jeg (...) (21 years ago, 16-Feb-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Kommentarer? —Anders Isaksson
   (...) För egen del ser jag inga direkta fördelar med ytterligare 'super-sajter', har inte tid nog att läsa allt jag skulle vilja på lugnet. Jag tycker nog också att annonseringen var 'konstig', och blev lite förvånad när jag såg vilka namn som stod (...) (21 years ago, 13-Feb-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Kommentarer? —Joakim Olsson
      "Anders Isaksson" <isaksson.etuna@REMO...telia.com> wrote in message news:Ht1D9p.wz1@lugnet.com... (...) Ja, ingen vet ju vad som försiggått i kulisserna... men man kan väl anta att det här nästan är en liten "protest" av de som inte anser sig ha (...) (21 years ago, 14-Feb-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Kommentarer? —Tobbe Arnesson
     (...) Jacob Sparre Andersen: "In a sense it _is_ a slap in the face to Lugnet and Todd." (URL) är svårt att bli tydligare än så på den punkten. /Tobbe (21 years ago, 14-Feb-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Kommentarer? —Joakim Olsson
     (...) and (...) Kanske, men egentligen inte: (URL) (21 years ago, 15-Feb-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Kommentarer? —Jacob Sparre Andersen
   Anders Isaksson skrev: (...) Det har jeg heller ikke, men jeg ville nu gerne kunne kode noget filtrering på, så det blev mere overskueligt. (...) Jeg synes snarere den var håbløs. :-( (...) Det eneste jeg kan sige til mit forsvar er at jeg sov, da (...) (21 years ago, 16-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR