To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1249
    Re: Nybörjarfrågor —Tobbe Arnesson
   (...) Välkommen! (...) Om du blir medlem i Lugnet får du ett medlemsnummer och inloggning, då kan man logga in via webgränssnittet och posta hej-vilt utan verifieringar. Jag var skeptisk, för att underdriva, till en början men nu tycker jag (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Nybörjarfrågor —Juergen Stuber
   (...) De fanns före jul (finns?) hos Kaufhof i Tyskland för 40 Euro, dyrare an i USA men ändå ganska billigt. Hittade den inte här i Nancy, men jag tror den såldes för samma pris också i några affärer i Frankrike. (...) Precis. Jürgen (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Dumt Fôlk. —Tobbe Arnesson
   (...) Det känns som du missciterar Fröding en smula, medvetet? Ur Räggler å paschaser, Boka numra ett, 1895 Dumt Fôlk av Gustaf Fröding Å gubevars för dumt fôlk! Att en annan, sôm inga lärdom har, int allti ä sôm en ska, d'ä inga unner, men når di, (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dumt Fôlk. —Henrik Erlandsson
     Tobbe: TACK för det suveräna svaret! Dock verkar inte sökmotorn på BR-leksaker vara så bra, sökte på Lego Technic och fick upp 6 set, men dom hade fler, för det fanns "rekommenderar även"-länkar till andra. En del av dina BR-länkar funkade inte (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dumt Fôlk. —Tobbe Arnesson
     (...) Så lite. (...) Mycket av det vi kallar Technic är inte Technic längre, en del är racers andra är StarWars osv.. De länkar som inte fungerar (två när jag kollade igår) är för produkter som är slutsålda. (...) Som jag skrev heter den även 4106 (...) (22 years ago, 17-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dumt Fôlk. —Henrik Erlandsson
     Subject: Re: Dumt Fôlk. From: "Henrik Erlandsson" <e.henrik@telia.com> Newsgroups: lugnet.loc.se Followup-To: e.henrik@telia.com (...) Blir ingen Ge-Kås resa.. dom hade dåligt sortiment nu... tur jag ringde o kollade först, lite dyrt o lägga ut för (...) (22 years ago, 23-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dumt Fôlk. —Tobbe Arnesson
     (...) Tråkigt med Ge-Kås, som sagt har de varierat utbud. (...) Kort svar: Nej. Det finns de som använt den till saker men den är rätt "dum" och svår att integrera med annat. En del har dock byggt rätt coola walkers med dem. (...) Det fungerar inte (...) (22 years ago, 24-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dumt Fôlk. —Anders Isaksson
     "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:H8tCyB.ML5@lugnet.com... (...) Den texten passar ganska bra för test av newsreader och browser och internationella inställningar :-)) -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dumt Fôlk. —Tobbe Arnesson
     (...) Om du går in i Kontrollpanelen (på din Windows 95/98/NT/2000/XP dator) och kollar fonterna får du se (om du dubbelklickar på en font) ett meddelande som användes för att testa telegraf (?) överföringar. Man sände det först för att se så allt (...) (22 years ago, 17-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dumt Fôlk. —Juergen Stuber
     (...) Jag vet inte vad de står i denna proprietära mjukvara, men i min kollektion finns det "Flygande bäckasiner söka hwila på mjuka tuvor." och på tyska "Falsches Üben von Xylophonmusik quält jeden größeren Zwerg." Och sen kan man leta lite runt (...) (22 years ago, 17-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Fler bulk-set —Henrik Erlandsson
     Tjoade in på Lego World Shop, tittade under Themes/Creator, och vips! hittade jag några ekonomipack "vanliga bitar". (Fast butikerna lär ligga 20% under detta, mina 2 lokala gör det, och det är INKL frakt.) Men om du inte har en lokal butik som har (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         ÄNNU Fler bulk-set —Henrik Erlandsson
     1) Amazon har denna, 500 bitar för $10. Men kan bara skickas inom USA, kolla på amazon.co.uk om den finns där (URL) verkar vara exakt som 4106, står inget nummer. 2) Sökte på "OR:Large Creator Bucket" på peeron och fick fram en "bra" lista, 4105-1 (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dumt Fôlk. —Juergen Stuber
     (...) Nej, jag kände inte Frödings historia, ganska roligt den. Jag hittade min på en websida med ordlek. Jürgen (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dumt Fôlk. —Tobbe Arnesson
     (...) Jo, en av få saker jag minns från svenskaundervisningen och antologin :) (...) Ok. /Tobbe (22 years ago, 17-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dumt Fôlk. —Joakim Olsson
   Hallå där! Ni gör er välan inte lustiga över oss Värmlänningar? =) /J (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dumt Fôlk. —Tobbe Arnesson
   (...) Hej, he's alive! :) (...) Aldrig, som äkta rumpmas förstår jag faktiskt värmländska. En annan rolig historia är värmländskan som skulle lösa korsord; "Hm.. Djur på två bokstäver... Int' kan hä va loa, å int' kan hä va soa - då måst' hä va e (...) (22 years ago, 17-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR