To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2495 (-20)
  Re: Fungerande Lego kanon
 
Min bestod av två hjul av den här sorten: (URL) av gamla 9V motorn som går väldigt fort. Hade en motor per hjul. Monterade däcken så det var en liten spalt mellan dem när de var stillastående, sen expanderade de och stängde spalten i drift. Rätt kul (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fungerande Lego kanon
 
In lugnet.loc.se, Tobbe Arnesson wrote: <Snip Gjorde själv en för flera år sen som jag aldrig lyckades dokumentera. Det var innan jag skaffade vision command så jag kunde ta bilder. Den var byggd på 2 4x8 plattor som satt efter varann som bas. Längs (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Betalningsalternativ för s@h
 
(...) Tack för erbjudandet. Ska fundera på det. (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Betalningsalternativ för s@h
 
Går det helt åt pipan kan jag agera proxy om du törs. Man kan ange en annan leveransadress än kortadressen, så om du puttar in pengar på mitt bankkonto kan jag beställa åt dig. /T (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) Jag tänker göra gator av mina småplattor och villakvarter eller liknande av de stora. (...) Eftersom gatan blir 6 pluttar och fordonen 2 x 2 = 4 finns det två pluttar över för figurer att gå vid gatan. Ska man ha en trottoar också krymper (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) Det gäller bara att det byggs tillräckligt mycket gator, och inte bara hus. Hur är det med trottoarer? Det kanske vore bättre med (obligatorisk) gata längs ena sidan, så att alla hus hamnar vid en gata? (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) Jag har blå räls. Vill gärna ha scan av beskrivningen! (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) The show must go on! ;-) Olof (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fungerande Lego kanon
 
(...) Samma sorts kanon sitter på synchron och killough-plattformen fast dubbelpipig. Började bygga en kanon som skjuter #8 axlar med två roterande hjul men fick inte till magasin/matning på något bra sätt. Ska återvända till det projektet vid (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Betalningsalternativ för s@h
 
(...) Igår kväll använde jag nordeas internettjänst för att ansöka om bankkort mastercard. Om cirka 10 dar vet jag om det gick. Hoppas det går. (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Gärna. Det är bra att veta. (...) Jag tänkte inte tävla med det. Bara ha som uppvisning. Vilket betyder att jag troligtvis kommer tvingas begrava några av mina förare. :( (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fungerande Lego kanon
 
(...) Håll dig borta från mig säger jag bara. *Tommy springer för sitt liv* :) (...) ju från lego. Eftersom jag gillar kanoner så mycket blir jag rätt så frustrerad på alla mocs utan fungerande kanon. Låg just och tänkte på hur kul det skulle vara (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Jag kan mäta upp startfållan ikväll så du får lite mått att gå efter också. (...) Med tanke på poängavdraget om någon del lossnar tror jag inte riktigt på katapulthytt-konceptet :) /T (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) Men om man som jag inte håller på med lego stad så har man inte så mycket delar som skulle passa till det. Det va det jag menade. (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Då letar jag upp några av mina bästa förare och sätter dom på stenhård träning samt plockar ihop nått trevligt fordon. Gällande fordon med "katapulthytt" så hittade jag instruktionerna. Det är set (URL) 8469 Slammer Raptor>. Jag har inte den (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) (URL) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fungerande Lego kanon
 
(...) Hehe. Jag är väldigt sugen på att bygga ett stridsvagnschassi och montera ett paintball gevär men min kontakt på den fronten har sålt firman :/ Förmodligen lika bra :) Hoppas jag kan motstå "hårspray och tändare"-idéen bara... Här är några (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fungerande Lego kanon
 
(...) Katapulter vore kul men jag vill ha nått som kan användas på en stridsvagn och en katapult ovanpå en stridsvagn skuller se rätt konstigt ut. (...) När jag skrev skada menade jag i första fall ögonen. Vad annat var den mekanismen till? (...) (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) =:-O Jag får nog budgetera lite mer utrymme än jag trodde, om det ska se ut på det där viset! Olof (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Föreslagen MicroStad-standard
 
(...) Hehe, den missen har jag gjort :) (URL) Man behöver inte "hålla på med stad" för att bygga en microstad-modul. Hoppas jag. Har byggt väldigt lite stad i mina dagar som 'vuxen'-LEGOman. /Tobbe som ska slabba ihop några stadmoduler ikväll tror (...) (20 years ago, 9-Feb-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR