To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2435 (-20)
  Re: Inbjudan till SWELUG 7
 
(...) Tjena! Jodå, sånt är livet! Jag har dessutom flyttat ur det hus vi ska vara i och bor nu på landet utanför Örebro :-D Angående skjuts, så fixar jag det, inga problem. En möjlig tidplan blir då (Läs detta allihopa!) så här: 1700 Olof slutar (...) (20 years ago, 1-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till SWELUG 7
 
(...) Skriv upp mig. Det är så typiskt. När man hittar nån i sin egen stad så var bor han, jo på andra sidna stan. Nåväl ska kolla vilka bussar som finns. Ska flytta den 15 feb men kommer fortfarande bo i övre aggerud. Kan kanske inte hinna få ihop (...) (20 years ago, 1-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden-
 
... (...) ... (...) Det är nog typ dessa som jag känner minst för...inte för att jag inte tycker att det låter kul utan just att jag känner minst för de. Det är lättare att satsa på några områden....dock ej för få då vi nog känner för lite olika (...) (20 years ago, 31-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 8369 Dirt Crucher
 
(...) Hur gör du? Har själv aldrig fått längre än 5 meter utomhus. (20 years ago, 31-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden-
 
(...) snip (...) Tjohej, alla! Jag har rätt mycke´ bitar nu (sorterat hela kvällarna i veckor), men inte mer än enstaka gubbar och vapen (mest Star Wars-gubbar dessutom) Som organisatonskommité kan jag meddela att möjligheterna att vara med och (...) (20 years ago, 31-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  -Går in och bryter tystnaden-
 
Här var det tyst... Börjar det inte vara dags att börja bestämma vad som kommer att hända på träffen? Iaf jag behöver gott om tid på mig om jag ska kunna både bygga och ta med mig nått färdigt. Föreslagna aktiviteter: ---...--- MOC-utställning (...) (20 years ago, 30-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad är detta för bitar?
 
(...) Hej! Ringen vet jag inte, men det andra är en sån här: (URL) (20 years ago, 26-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Vad är detta för bitar?
 
Hej jag har två bitar här som jag inte är säker på var de kommer ifrån. Ringen går prexis utanpå en rund 1x1. Ingen av dem har serienummer att härleda ifrån. (URL) (156 k) Ursäkta den dåliga kvaliten som beror på att jag trodde kameran skulle (...) (20 years ago, 26-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: köpa LEGO
 
Kolla (URL) (20 years ago, 26-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Blocket-tips
 
(URL) mín fru att inte köpa mer på ett tag och ändå så är jag ändå på g att köpa av en annan så jag lämnar ett fint tips här istället...såg fint ut iaf. MVH Andreas (20 years ago, 25-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till SWELUG 7
 
(...) Välkommen! Hämtning kan vi nog fixa. Det finns följande alternativ, med angivande av tid i bil enkel väg: Örebro: om du kommer från norr eller vissa förbindelser från öst och syd (30 minuter) Degerfors: Övriga förbindelser österifrån och (...) (20 years ago, 24-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  köpa LEGO
 
Hejjsan! jag ska börja med ettt nytt project, så jag behöver massa nya delar, så jag tänkte kolla här om det är nån som vilj sälja. jag leter efter färgen TAN som den heter på engelska ja vet inte vad den heter på svenska, men jag kallar den för (...) (20 years ago, 24-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till SWELUG 7
 
(...) Välkommen! Det var verkligen på tiden :) /Tobbe (20 years ago, 21-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoköp på nätet.
 
"Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> wrote in message news:IAM6Jq.1M8B@lugnet.com... (...) betala (...) identifiera (...) packeteras (...) Jag tror att nyckeln ligger i "hur" det postas på andra sidan Atlanten... Själv har jag lyckats få betala 250 (...) (20 years ago, 21-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till SWELUG 7
 
HEJJSAN! nu är Akira Äntligen regad efter det 10,000 försöket (förstår inte varför de inte har funkat förut) jag skiulle oxå villja anmäla mej till 7 träffen Troligtvis åker jag tåg å behöver hämtning i nån närliggande stad då de värkar som det inte (...) (20 years ago, 20-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoköp på nätet.
 
Hur mycket beställde du för, om man får fråga? Aldrig hört talats om någon som handlat för mindre än 500,- som fått betala moms, tull och avgift. Runt tusenlappen tycks det vara ungefär 50/50 som "slipper" undan. Det där med flera personer i samma (...) (20 years ago, 20-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoköp på nätet.
 
"Andreas Rootzen" <fralst@hotmail.com> wrote in message news:IAKEAK.ux0@lugnet.com... (...) snip (...) "Learning by Doing". Det är först efter att man har gjort en sån betalningsresa som man efterhand lär sig att undvika dessa kostnader. /Jocke (20 years ago, 19-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoköp på nätet.
 
(...) Tjenare. En del skriver gåva och litet värde utan att man ber om det, men vill inte nämna dessa här. ;-) Jag fick betala moms på min Monorail-bana, eftersom paketet kom från Schweiz, dvs utanför EU, dock ingen tull eller strafftull, jag har (...) (20 years ago, 19-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Legoköp på nätet.
 
Halloj vi var inne på det där med tullar och sånt för ett tag sedan. Råkade ut för min första idag. Är det man beställt dyrare än 200 kr (med frakt) så får man betala 25% moms och är det Lego så får man betala ytterligare 19% i strafftull och till (...) (20 years ago, 19-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Äldre programmerbar/datastyrdbar kontrollpanel för 8? motorer
 
(...) Jo jag var inne och kollade...finns det någon möjlighet att få se den personligen typ på träffen? Hade varit kul att se hur den ser ut och gärna pilla lite... /Andréas (20 years ago, 15-Jan-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR