To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2220 (-20)
  Re: Angående en träff i Höst
 
(...) Angående färgstandard på månbas så röstar jag för grått och mörkgrått. Man måste ju få använda andra färger i någon omsträckning, ~80% grundfärg och ~20% valfritt?! Förslag på annan fördelning? (...) Hehee.. Förstår att du fastnade där, (...) (20 years ago, 30-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff i Höst
 
(...) Vilka regler gäller för katapultning i så fall?! ;) 36 Andréas Tobbe harri 37 Tobbe harri 38 Tobbe harri 39 Tobbe harri 40 Andréas Tobbe harri 41 Tobbe harri 42 Andréas Tobbe harri 43 Andréas Tobbe 44 Andréas Tobbe harri 45 Tobbe harri 46 (...) (20 years ago, 30-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff i Höst
 
(...) Varför inte...är det inte något datum som du kan deltaga? (...) Det kan ordnas gratis/mycket billigt i Kyrkan här om det skulle bli aktuellt med Jönköping. Oavsett var det blir så kan jag ta med mig vissa av aktiviteterna iaf...komtek och (...) (20 years ago, 29-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff i Höst
 
"Andreas Rootzen" <fralst@hotmail.com> wrote in message news:I017GD.vL2@lugnet.com... (...) namn. (...) eller (...) tvunget men (...) blått (...) ska (...) Klipp --- > Jag kan väl som vanligt inte deltaga, men jag skickar gärna över en modul med (...) (20 years ago, 29-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff i Höst
 
(...) Akira vill ha en katapulttävling :) 36 Andréas Tobbe 37 Tobbe 38 Tobbe 39 Tobbe 40 Andréas Tobbe 41 Tobbe 42 Andréas Tobbe 43 Andréas Tobbe 44 Andréas Tobbe 45 Tobbe 46 Andréas Tobbe 47 Andréas Tobbe :) Med reservation för att jag inte har en (...) (20 years ago, 29-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ny medlem
 
(...) Bra tänkt :) Sommaren är fylld med prioriteringar på helgerna redan, alltså mer evenmang än man har helger till. I augusti är det lugnare men det är inte förrän september som det ser ljust ut (eller snarare höljt i ovisshet). (...) Vill gärna (...) (20 years ago, 29-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Angående en träff i Höst
 
Flyttar diskussionen från "Ny medlem"-tråden till en ny med mer passande namn. Harri: Full skala funkar för mig men det vore trevligt med en färgstandard eller att bara bestämma några basfärger som man bör hålla sig innom. Inte tvunget men det blir (...) (20 years ago, 28-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ny medlem
 
(...) Tyckte det lät som ett klart ok program, Hikmet vore kul att besöka nån gång och detta skulle nog vara ett utmärkt tillfälle! :) Om man får komma med önskemål så är i alla fall jag sugen på att bygga en månbasmodul i 'riktig' skala. (URL) Vi (...) (20 years ago, 28-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ny medlem
 
(...) Välkommen (...) Jag hade tänkt att det skulle inbjudas till Jönköping och Akira ville ha nått i (Linköping?)...han mejlade mig om eventuellt göra nått tillsammans som jag svarade på men sedan har jag inte hört nått. Är det mer som är sugna på (...) (20 years ago, 28-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ny medlem
 
(...) Jo, nog är det lågsäsong allt. Om två veckor ska vi flytta, så allt ska packas ner nu, och så var vi till LEGOLAND för tre veckor sedan, så inköpskontot är överskridet för ett tag framöver! Det där med lösvikt i Borlänge verkar ju intressant. (...) (20 years ago, 28-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ny medlem
 
(...) Hoj! (...) Välkommen! (...) Just nu är det väl lågsäsong så det stänker om det (bokstavligen, från himlen). Fast till hösten är det väl dags igen, hoppas jag :) Hälsar, /Tobbe (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Lösvikt igen.
 
(...) *evil grin* (...) Visste inte ens att de öppnat :) /T (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Lösvikt igen.
 
(...) Argh! Och jag som har tvättdag idag!! Du var inte förbi och kikade på ICA Maxi om de hade något LEGOsortiment? (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Ny medlem
 
Hej och hallå där! Nu är jag med också. Jag undrar om någon träff planeras snart. Olof (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Lösvikt igen.
 
Hoj! Var in på Barnens Hus, Borlänge, i lördags och de har börjat med lösviktslego igen. Hittade bl.a. svarta 1 x 14 Technic klossar och gråa stora kvartspaneler. Var där med en bunt folk så jag tordes bara leta ihop en påse... /Tobbe (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoland hittar borttappade barn med e-etiketter
 
Smart, om det inte laggar för barn kan röra sig fort :) Det skulle behövas ett liknande system för gubbarna & gummorna på Ge-Kås i Ullared :-D (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Klorin funkar verkligen!
 
(...) LOL! Själv provade jag med spädd klorin och det enda det lyckades med var simhallseffekten... /T (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Legoland hittar borttappade barn med e-etiketter
 
Computer Sweden: (URL) nu kan jag posta igen, få se hur länge det håller sig denna gång.. ;) (20 years ago, 22-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Klorin funkar verkligen!
 
Så har även jag testat att lägga en kraftigt missfärgad bit i koncentrerat Klorin några dygn. Och se, den gamla, trasiga Modulex-biten har gått från gulbrunt till så gott som vitt igen. Enda biverkningen jag kan märka är att den omisskännligen (...) (20 years ago, 20-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: MSN
 
(...) Jag har uteslutande negativa erfarhenheter av MSN. Krångel, mer krångel och ännu mer krångel. Troligen har mina kortvariga medlemsskap resulterat i ännu mer spam i min mailbox också, fast sambandet går ju inte att bevisa. MSN - slipper jag så (...) (20 years ago, 20-Jun-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR