To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 1690
    LEGO hobby met minder ruimte —Frank Buiting
   Hoi, binnenkort wordt ik vader :-) Gevolg is wel dat mijn LEGO hobby ruimte wordt omgetoverd tot babykamer. Afgelopen weekend heb ik alle losse LEGO in plastic dozen gedaan en de spoorbaan opgeborgen. Nu is mijn vraag eigenlijk, hoe beoefenen jullie (...) (21 years ago, 6-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO hobby met minder ruimte —Paul Janssen
     (...) gefeliciteerd alvast. (...) >spoorbaan opgeborgen. (...) een ding is het te combineren, kijk hier hoe je een spoorbaan en babykamer kunt combineren: (URL) eerste jaar heb je nog geen last van de baby vingers/mondjes boven de 70 cm. Dus, alles (...) (21 years ago, 6-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: LEGO hobby met minder ruimte —Dennis Bosman
     (...) op moeten ruimen. Alle lego staat op de zolder, de treinbaan reed vroeger langs de kant rond over de zolderkamer. Maar ja, als er meer bij komt moet je toch concessies doen. De rails e.d. hebben we netjes ingepakt en de vraag is alleen wanneer (...) (21 years ago, 8-Oct-03, to lugnet.loc.nl, FTX)
    
         Re: LEGO hobby met minder ruimte —Paul Janssen
     (...) mijn Lego treinen is ook inderdaad het allerlaatste dat ik zal opgeven. Ik denk dat ik inmiddels zo'n beetje alle treinen heb; treinen zijn het enige dat ik "spaar". (...) Nee, ik heb een luchtontvochtiger (is dat een woord?) gekocht. Dat (...) (21 years ago, 9-Oct-03, to lugnet.loc.nl, FTX)
    
         Re: LEGO hobby met minder ruimte —Dennis Bosman
     (...) Inderdaad zonde als je dat verkoopt. Ik heb wel eens een losse treinbaan gekocht (alleen rails, transfo en motor). De LEGO-onderdelen hielden ze dan. Kostte weinig. M'n broer kocht dat ook eens. Ik deed dat puur om het 9V motortje. Ze moesten (...) (21 years ago, 9-Oct-03, to lugnet.loc.nl, FTX)
    
         Re: LEGO hobby met minder ruimte —Klaas H. Meijaard
     (...) De ruimte voor zelfbouwers (veel Bouwsteen-leden uiteraard) is dit jaar ongeveer 15x zo groot als 2 jaar terug, dus je kunt je lol op. Kaarten kun je NIET aan de kassa kopen!! OP www.legoworld.nl online, en in de winkels van Intertoys. That's (...) (21 years ago, 9-Oct-03, to lugnet.loc.nl, FTX)
    
         Re: LEGO hobby met minder ruimte —Dennis Bosman
     (...) Klinkt interessant. Eigenlijk moet ik gewoon even een kijkje komen nemen. (...) Inmiddels heb ik de site van LEGOWORLD gevonden. Daar staat dus duidelijk op dat je geen kaarten aan de kassa kunt kopen. Zou toch zonde zijn van m'n reis en je (...) (21 years ago, 10-Oct-03, to lugnet.loc.nl, FTX)
   
        Re: LEGO hobby met minder ruimte —Ronald Vallenduuk
     Sterkte! ;-) Ik vroeg me al af waar je het zo druk mee had de laatste tijd..... De ruimte is niet zo het probleem voor mij. Tijd wel.... Ik heb het geluk dat we een zolder hebben. Helaas is de zolderkamer ook schilderatelier, logeerkamer, washok, (...) (21 years ago, 6-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO hobby met minder ruimte —Manfred Moolhuysen
     (...) Je begrijpt wel dat je nu verplicht bent om ons verder op de hoogte te houden 1 tip: vraag nóóit "Doet het erg zeer?" of iets dergelijks. :-) (...) Dat is simpel Frank, ik heb ook weinig ruimte, zodat er in principe maar 3 locaties zijn waar (...) (21 years ago, 6-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO hobby met minder ruimte —Wessel Burgers
     (...) Hoi Frank, Ben zelf net 3,5 maand vader van een mooie dochter. Net zoals bij jou het geval is heeft ze 'mijn' legokamer opgeeist en heb ik geen vervangende hobbyruimte. Met pijn in het hart heb ik het het meeste op moeten bergen, ik weet waar (...) (21 years ago, 7-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO hobby met minder ruimte —Frank Buiting
   Iedereen bedankt voor de reacties. Ik denk dat het lange termijn plan van Wessel zo'n gek scenario nog niet is, ik heb ook links en rechts al wat duplo en primo in de aanbieding gezien. Het zou leuk zijn als de kleine later LEGO ook wel ziet zitten (...) (21 years ago, 7-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO hobby met minder ruimte —greenman
    Een kleine waarschuwing voor Frank en Wessel: Jullie 'je-kan-niet-sneL-gE...-beginnen' plannetjes zijn door mij al uit den treure ingevoerd hier in huis. Gevolg: Een zoon van 8 jr. die werkelijk álles van StarWars en Bionicle spaart...oeps. (...) (21 years ago, 8-Oct-03, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR