To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 1705
1704  |  1706
Subject: 
Re: LEGO hobby met minder ruimte
Newsgroups: 
lugnet.loc.nl
Date: 
Fri, 10 Oct 2003 16:52:07 GMT
Viewed: 
6847 times
  
In lugnet.loc.nl, Klaas H. Meijaard wrote:
   De ruimte voor zelfbouwers (veel Bouwsteen-leden uiteraard) is dit jaar ongeveer 15x zo groot als 2 jaar terug, dus je kunt je lol op.

Klinkt interessant. Eigenlijk moet ik gewoon even een kijkje komen nemen.

   Kaarten kun je NIET aan de kassa kopen!! OP www.legoworld.nl online, en in de winkels van Intertoys. That’s it.

Doe het rap, want 2/3 is al verkocht, en bijv. zaterdag is al volledig uitverkocht. Dit komt mede omdat dan Jim van de Idols-ellende optreedt. De maandag en dinsdag zijn de dagen dat je je nog enigzins kunt voortbewegen in de massa.... :-)

Inmiddels heb ik de site van LEGOWORLD gevonden. Daar staat dus duidelijk op dat je geen kaarten aan de kassa kunt kopen. Zou toch zonde zijn van m’n reis en je wordt er niet vrolijker van. Bedankt voor de info. Als ik ga, koop ik wel een kaartje bij de Intertoys.

   Kom je ook even bij mij buurten? Fox-kids/Bouwsteen combi hal, Piraten diorama+dierentuin, tegenover de Fransen met hun RCX-robot-wars.

Als ik er naar toe ga zeker. Heb ik jou wel eens vaker gezien? Ik zit niet meer zo veel in die LEGO-wereld. Vroeger (halverwege de jaren ‘90) was ik eens een/twee jaar lid van De Bouwsteen. Daarna (ik geloof 5 jaar terug) ben ik nog eens op een clubdag geweest, maar sindsdien niet meer. Daarom weet ik niet wat er allemaal leeft. Maar goed, het lijkt me eens leuk om in het echt te zien wat anderen allemaal maken. Zelf zou ik er niet zo gauw staan, want vijf dagen is wel erg lang.

Groet, Dennis



Message is in Reply To:
  Re: LEGO hobby met minder ruimte
 
(...) De ruimte voor zelfbouwers (veel Bouwsteen-leden uiteraard) is dit jaar ongeveer 15x zo groot als 2 jaar terug, dus je kunt je lol op. Kaarten kun je NIET aan de kassa kopen!! OP www.legoworld.nl online, en in de winkels van Intertoys. That's (...) (21 years ago, 9-Oct-03, to lugnet.loc.nl, FTX)

12 Messages in This Thread:





Entire Thread on One Page:
Nested:  All | Brief | Compact | Dots
Linear:  All | Brief | Compact
    

Custom Search

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR