To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2583
    Re: Liten undran. —Tobbe Arnesson
   Det var en seg sida så jag citerar här: "Finally, I found a way to use those Belville wine glasses in a MOC. Thanks for your concern, but really, it's fine: I know that I will burn in hell. It's cool." Sören (eller Soren eftersom han är amerikan) (...) (19 years ago, 29-Mar-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Andréas Rootzén
   (...) Okej...det var altså humoristiskt menat..bra...synd bara att man inte hajjar sånt utan tar det bokstavligt...bör nog träna lite mer på engelsk humor och syftningar. Angående Tores inlägg så kan jag bara säga att jag är kristen, men kommer inte (...) (19 years ago, 31-Mar-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Joakim Olsson
   snip (...) inte (...) Är det inte "religiös" du menar? De flesta födda i Sverige är väl "kristna" ifrån födseln?` (Kanske inte nuförtiden eftersom de flesta inte tvingas in i kyrkan längre.) /J (19 years ago, 31-Mar-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Andréas Rootzén
   (...) Nä (här efter kommer min egen version av hur det är och inte menat att vara normerande) religiös är ett negativt ord och är en beskrivning av någon som är mer intresserad av formerna än av innehållet och där det mer är en fasad utåt...eller (...) (19 years ago, 1-Apr-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Tobbe Arnesson
   (...) Tja. Jag fortsätter väl på det inslagna ämnet då :) Jag är ateist i den bemärkelsen att jag inte tror på vare sig Gud eller Jesus. Det är inte alls omöjligt att personen Jesus har existerat och att stora drag av hans liv som står skildrat i (...) (19 years ago, 1-Apr-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Andréas Rootzén
   (...) Nja det där med profeterna har jag nog en annan åsikt om...det var nog snarare de profeterna som var obekväma eller hade en avvikande åsikt som strök med...dock pekar bibeln på att det var de som hade rätt och inte att de blev avrättade för (...) (19 years ago, 2-Apr-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Tobbe Arnesson
     (...) Speciellt när det är så tyst här inne som det ändå är :) (...) Själv är jag moderator på (URL) men där tar vi bara bort direkta olagligheter och låter folk rätta varandra istället. Så lite som möjligt går vi in och petar. Det sköter sig själv (...) (19 years ago, 6-Apr-05, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Liten undran. —Joakim Olsson
      "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> wrote in message news:IEJBMB.130x@lugnet.com... snip, snip (...) för (...) Träna? Cykla? *burrrrrrrr...* Jag sitter ner i min arbetsstol, eller ligger i soffan mestadels de flesta dagarna. Tränar ALDRIG och äter (...) (19 years ago, 6-Apr-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Liten undran. —Tommy Eriksson
   In lugnet.loc.se, Andréas Rootzén wrote: Buchinism :D lol (...) Vill själv gärna tro på evolutionen men måste medge att när det gäller tex bigbang teorin så är det mer troligt att nån gud skapade det hela men att evo tog över. Ju mer man funderar (...) (19 years ago, 24-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR