To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1451
1450  |  1452
Subject: 
Bygger ni inget?
Newsgroups: 
lugnet.loc.se
Date: 
Wed, 23 Apr 2003 14:46:35 GMT
Viewed: 
912 times
  
Kom igen nu då, jag kan väl inte vara den enda som bygger saker?

Snart hoppas jag få tid till att uppdatera SweLUG-sidan med bilder från träffen
hemma hos mig...

/Tobbe



Message has 9 Replies:
  Re: Bygger ni inget?
 
Ha, ha.. Jag har nog inte byggt nåt på flera år. Men snart är det väl dax.. kanske. =) /Jocke "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> wrote in message news:HDsx1n.15rE@lugnet.com... (...) träffen (...) (21 years ago, 23-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
Måste medge att jag är ruskigt sugen på att bygga ett saftigt rymdskepp. Men jag har lite av samma problem som Ralf. Bitarna man var van att bygga med "sitter i kroppen" så man är inte van att använda de nya bitarna på samma vis. Men det är väl en (...) (21 years ago, 23-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
Inget nytt sedan sist. Tidsbrist, men jag har några ideer. Måste bara fixa bitar också, har inte hjärta att ta isär gamla modeller. /Pehter (...) (21 years ago, 23-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
Har en plan om en skyskrapa.. problemet är bara att bara alla stora fönster (1x4x5)skulle på Brickbay gå på över tusen-lappen. Tar just nu nån månads paus från inköp. Köpte ju Brandstation 6382 på ebay i helgen.. /Raffe (...) (21 years ago, 23-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
"Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HDsx1n.15rE@lugnet.com... (...) Mitt pågående projekt är av typen långvarigt :-) C:a 8% gjort. Får väl sticka emellan med något mindre komplicerat. Men inte idag... -- Anders Isaksson, (...) (21 years ago, 23-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
Hej! (...) Ska bara få farsan att lägga in bildera på min stridsvagn, så helt hopplöst är det inte... Har också en STOR borg på gång, ca 10% kvar att göra, för användning i ett TL 3 BrikWars. //Sebbe :) (21 years ago, 25-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Närå. Hej pojkar, ni minns väl mig? =) Jag bygger just nu - mitt långtidsprojekt - på ett hus i minifigurskala, eller vad det nu kan heta. Och inte vilket hus som helst, utan en kopia av mitt barndomshem. Har inga bilder just nu, men det är (...) (21 years ago, 26-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
Jodå klart vi bygger, det är därför vi inte hinner lägga ut några bilder på det vi bygger :) Nåja, Har i alla fall lagt upp bilder av några modeller jag byggt på brickshelf. De av er som var på legoträffen hos Tobbe 11-13 april har redan sett några (...) (21 years ago, 29-Apr-03, to lugnet.loc.se)
  Re: Bygger ni inget?
 
(...) Jag har stora planer iaf, men det varkar trögt att förverkliga dem. Det är lite trångt i min etta. Jag håller på och försöker röja upp nåt hörn att ha som bygghörna. Är det nån som har några bra sorteringstips? Själv har jag aldrig haft nån (...) (21 years ago, 29-Apr-03, to lugnet.loc.se)

24 Messages in This Thread:











Entire Thread on One Page:
Nested:  All | Brief | Compact | Dots
Linear:  All | Brief | Compact
    

Custom Search

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR