To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2415 (-20)
  Re: Äldre programmerbar/datastyrdbar kontrollpanel för 8? motorer
 
(...) Bilden överst t.v. på ovannämnda sida är en stiliserad teckning av den fysiska burken. Burken är ungefär lika stor som Control Center (något högre, något mindre djup). (...) Burken är bara interface. Alla program ligger i PC:n. Man pratar med (...) (20 years ago, 15-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Äldre programmerbar/datastyrdbar kontrollpanel för 8? motorer
 
(...) Jo men är det inte en hårdvara inblandad?...finns bilder eller går det att ordna i s f? Höll för mig att det var nått likande controlcenter...går det att programmera den ungefär som rcx:en eller är den mycket mer begränsad? /Andreas (20 years ago, 14-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Inbjudan till SWELUG 7 Prel-Anm-Andr-Jönk-Leg-Nör-A-St-Må
 
Även jag anmäler mig preliminärt. Ser bra ut den helgen och jag ska försöka hålla den "ren". Kommer nog att försöka komma redan fredagkvällen och stanna tills söndag em. Ska bara fjäska och lämna in en motion till "regeringen". Kanske är lite väl (...) (20 years ago, 14-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till SWELUG 7
 
(...) Jag anmäler mig preliminärt. /Tore (20 years ago, 14-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Det ena behöver väl inte utesluta det andra? /Tore (som tror sig kunna komma den här gången - med...) (20 years ago, 14-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Inbjudan till SWELUG 7
 
Till alla: Preliminär inbjudan till SWELUG 7 ===...=== Tid: 5-6 mars, den som vill kan komma fredag kväll Plats: Olofs hus i Karlskoga, nästan tomt. Hämtning vid jvgstn Degerfors eller Kristinehamn eller Örebro kan ordnas. Länk till karta: På Eniro, (...) (20 years ago, 14-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Äldre programmerbar/datastyrdbar kontrollpanel för 8? motorer
 
(...) Kan det vara den här? (URL) utgångar, 4+4 ingångar, serieinterface mot datorn. AndersI (20 years ago, 13-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Äldre programmerbar/datastyrdbar kontrollpanel för 8? motorer
 
Hej jag har hört nått om en gammal dacta enhet som ska vara typ som controlcenter men som kunde styra långt fler motorer. Har sökt efter en bild på den men det närmaste jag kommit är att jag hittat nått på peeron som heter "Control (...) (20 years ago, 13-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Och jag som tänkte föreslå Great Ball Contraption (se lugnet.robotics)... (20 years ago, 11-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Förslag till tema: Stora LEGO-bytarhelgen! Fyll bilen/resväskorna med sådant Du kan avvara, (alt. plånboken!) /Tore (20 years ago, 11-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Andréas har lite inside information här, så det är väl lika bra alla får reda på det: Vi har ett tomt hus kvar i Karlskoga (villa, 5 sovrum, gott om plats ute och inne) eftersom det vi bor i nu är något mindre, och enligt allmänna gaslagens (...) (20 years ago, 9-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) För mig är det nog bara första helgen i mars som ser bra ut ...och då har jag inte kollat jobbet än...Massa kalas och sånt där i närheten... Så vad säger folk om 5-6 mars? Olof: Hur kommer det sig att ni inte sålt huset?...håller ni på att (...) (20 years ago, 9-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
Cyklar gör man året runt :) Tävling nästa helg t.ex... Karlskoga i mars låter perfa! /T (20 years ago, 9-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Karlskoga ligger väl rätt 'mitt i' för de flesta? Låter helt ok för min del! (20 years ago, 7-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Jag är väldigt intresserad måste jag nog erkänna! Träffen i Hovslätt var den första jag var på och den gav mig blodad tand! Dessutom har jag nog en ganska stor MOC åt det .space-iga hållet klar lagom till dess.. hoppas jag.. Jag tror jag kan (...) (20 years ago, 6-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vårträff?
 
(...) Jag är sugen, särskilt efter ditt lilla tips idag! Om jag kan bjuda in eller inte beror lite på, men det är tänkbart. I så fall inte för sent, någon gång i mars, det är ju en rätt innehållslös månad annars, och då kan jag nog fixa en bra (...) (20 years ago, 6-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Vårträff?
 
Nu börjar det bli dags att planera in var på våren det kan vara lämpligt....för det är väl fler som är sugna, eller? Så om de som är sugna anger ungefär vilken tidsperiod det skulle vara lämpligt. (Typ cykelfolk skulle kunna skriva när det drar (...) (20 years ago, 6-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Gott nytt Legoår
 
Äsch, jag som tänkte bygga en Mech i form av en skorpion: (URL) väl inte att jag bygger en ändå, iofs., men det förtar lite av det roliga med idén... /T (20 years ago, 4-Jan-05, to lugnet.loc.se)
 
  Gott nytt Legoår
 
Gjorde en sökning och hittade lite godis inför det nya året...har dock inte sett någon katalog än. Gott nytt legoår på er alla... (URL) köptips...ska nog ha iaf de två första. (URL) Fin ferrari (URL) Snygg brandbil (URL) Söt drake (URL) Trevlig (...) (20 years ago, 31-Dec-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa lego från USA
 
(...) Fel. Däremot bryr sig sällan tullverket om det kommer från privatpersoner. De har inte resurser så det räcker. Det enda som är tullfritt vid import från USA är gåvor av ett lägre värde än 500,- per "gåvoperson". Det vill säga, om en släkting i (...) (20 years ago, 30-Dec-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR