To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2275 (-10)
  RE: Köp på Bricklink
 
Asch, synd att jag inte visste om detta tidigare. Jag gjorde en beställning på Bricklink för ungefär tre veckor sedan, kunde ju ha tjänat lite på frakten med en sambeställning med er... Jag har dock inte fått mina grejor ännu men dom skulle ha (...) (20 years ago, 27-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köp på Bricklink
 
(...) Jag har bara beställt en gång tidigare och då blev det ingen tull... Tänker att man betalar frakt och ev tull i förhållande efter värdet av det man beställer ...borde bli rättvist. Sedan kan det ju tillkomma frakt inom sverige om det inte är (...) (20 years ago, 27-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köp på Bricklink
 
(...) När skall du beställa? Har börjat kolla på lite bitar. Hur blir det med tull? Det verkar ju bli rätt mycket. Är själv uppe i ~600:- och det blir nog mer.. (20 years ago, 27-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Köp på Bricklink
 
Hej jag ska köpa lite grejer på Bricklink och om det är någon som är sugen på att hänga på en order så är ni välkomna ...sätter över pengar till paypal i mitten av veckan så hör av dig omgående om du är intresserad. För vilka affärer det rör sig om (...) (20 years ago, 26-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff i Höst
 
(...) Linköping. Jag har en bra lokal, men ingen större ordning på mitt LEGO. Just nu ligger hälften (grovt gissat) rätt schysst sorterat, resten är fortfarande separat i respektive låda. Med småbarn (nåja) i huset är det inte alltid läge att dra (...) (20 years ago, 26-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff nu i höst
 
Ah! Great! Jag har kollat upp 13/11 också, och det verkar OK härifrån (Linköping) med. Jag kommer nog isåfall ta en egen bil, möjligen följer Oscar med den här gången också. Han vet ju hur det fungerar nu. Förhoppningsvis vet jag lite hur han (...) (20 years ago, 25-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Söker några tågdelar...
 
Efter att ha inhandlat mitt första lego-tåg (delar ur set 182), vill jag givetvis göra det komplett också :-) Jag söker följande delar: Primärt för att få full funktion: Ant. Art# Beskr. 2 735 Magnet Holder for Train Base 6x16 (en blå och en röd) 1 (...) (20 years ago, 24-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff nu i höst
 
(...) Jag hoppas kunna komma med på lördagen i alla fall - men man vet aldrig när man har tonåringar. (...) OBS: Månbasstandarden har reviderats i höjdled minst en gång (för att få in monorail under, eller vad det nu var), kolla in (URL) för aktuell (...) (20 years ago, 24-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff nu i höst
 
(...) Tack...det såg ett tag ut som om ingen var intresserad av att komma. Då har vi nått att utgå ifrån iaf. Skulle vara roligt att se ditt projekt Månbas tror jag att vi sa stor och det är helt okej för min del Katapult kan man göra som man (...) (20 years ago, 24-Sep-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Angående en träff nu i höst
 
(...) Hejsan, nu har jag kollat min höstplanering lite noggrannare, och enligt min telefon blir lördag vecka 46 den 13/11, vilket passar mig utmärkt för en liten resa, så jag tar och plitar ner mina kommentarer till detta förslag till träff: (...) (20 years ago, 24-Sep-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR