To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2100 (-10)
  Tobbe, kan du uppdatera länken till mina sidor?
 
Eftersom jag (och BlockCAD) har bytt ISP vore det bra om du kunde uppdatera (URL) till (URL) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 22-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 8366 Supersonic RC
 
(...) Det finns på några modeller en knapp eller dylikt på sändaren så man kan ha en extramotor eller liknande på den. Kolla i .technic där de har disskuterats tidigare. Hälsar, /Tobbe (21 years ago, 21-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  8366 Supersonic RC
 
Hej jag blev lite sugen på denna och fick den av min fru idag (Toppenfru...eller?)...har dock lite bryderier. Jag var sugen på styrservon och den fungerade utmärkt och jag var ett barn på nytt...speciellt när jag körde med slirhjulen. Hjärnan går på (...) (21 years ago, 20-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Artikel om LEGO och förlust i Aftonbladet.
 
(URL) (21 years ago, 17-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  RIS på blocket.
 
Inte jättebilligt för 1250,- men ändå (URL) (21 years ago, 12-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Omdesign av sets och inventories på peeron
 
(...) Även jag köper set och inte så mycket lösa bitar, men det beror inte på att jag samlar på set utan på att man får mycket mer bitar på det sättet :) Tro mig, fanns lösvikt på riktigt och tillgängligt skulle jag köpa det mesta där. Räknar inte (...) (21 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Omdesign av sets och inventories på peeron
 
"Ralf Jonasson" <raffej@telia.com> wrote in message news:HuD7rJ.n6x@lugnet.com... (...) :-) Det låter bra. (...) det (...) Bra fråga.. de har alltid skickat med x antal extra bitar. Vet inte varför, men de får gärna fortsätta med det. (...) du om (...) (21 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Omdesign av sets och inventories på peeron
 
(...) Hmm.. då blir det Symmetri och vackert LEGO-bygge.. bättre blir det inte.. :-) (...) Jag har ju byggt själv och på så sätt haft koll på vad som ska vara med så det är ingen risk. Nån aning om varför LEGO gör(gjorde) på det här sättet? (...) (...) (21 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Omdesign av sets och inventories på peeron
 
"Ralf Jonasson" <raffej@telia.com> wrote in message news:HuCs0z.G70@lugnet.com... (...) sets jag (...) Ok =) (...) 6073 (...) går att (...) fullo? (...) Vad tycker du själv? Du får följa dina egna känslor, vad stör dig mest: Taskig symmetri eller (...) (21 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Omdesign av sets och inventories på peeron
 
Om man som jag kanske mer samlar och bygger av de bitar jag får från de sets jag skaffar, än köper en massa lösa bitar tittar man ju en del på Peeron osv. Nu har jag funderat på två saker.. moraliska vill jag inte kalla dem, mer filosofiska kanske.. (...) (21 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR