To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / 16 (-16)
  Sme tu dvaja. (Re: Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?))
 
(...) Videl som prerobene 8880 na Model Team ! Malo aj dvere, vsetko. Je na jednej stranke. (...) Ano. Staval som velmi vela, ked som bol mensi. Hlavne to boli veci v kategorii LEGOLAND mesto a vesmir. Ale predtym aj BASIC. Napriklad viem, ze som (...) (24 years ago, 26-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Dobrodruznici
 
Neboli Dobrodruhove. Rika se tak u nas Adventurers? Co rikas tem novym 2000 adventurers stavebnic? Ja si myslim ze by bylo dobry je mit jenom pro ty prehistoricky zvirata. Vypadaj jako draci v hradovejch series a krokodilove v piratskejch series. (...) (24 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Nejsi tu sam! (Bylo: Re: To som tu sam ?)
 
(...) si (...) Navrhuji predelat dnesni superauto 8448 na model team. Melo by to vic detailu a realismu spis nez technickyho realismu. Nebylo by spatny nejaky velky sportovni auto. Taky jsi neco sestavil sam? (...) DUPLO, (...) V roku 2000 nebude (...) (24 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Presne tak ! Cierna stara lokomotiva, alebo nejaka lod... nechcem pomysliet na Titanic Model Team... ;))) Ale stacila by aj USS Constellation. Alebo by som si vedel predstavit aj nejake lietadla, pripadne Space Shutle... Alebo sportove, alebo (...) (24 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Vianoce
 
(...) No viem o jednom chalanovi, co to tu cita, poslal mi dva maily, ale nejak nevie napisat sem. Neviem, ci mu to nejde, alebo co. Snad sa mu to podari. ;) (...) Aha... problem Y2K, ze ? ;) Ale pocul som, ze vraj je vsetko zabezpecene, takze nemal (...) (24 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) 5571 (...) tam (...) tie (...) F1 (...) Taky jsem vyhral ten nakladak 5571 na ebay, stal dost penez a doufam ze bude vsechno co je na obrazkach. Nemyslim si ze do model teamu prijde juniorizace protoze jsou to stavebnice vyrabeny pro starsi a (...) (24 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Vianoce
 
(...) Tobe taky Rene. A kazdymu legovymu fanatikovi od nas ktery cte tuhle skupinu a nema odvahu sem napsat :-) I kdyz s tym oddechem to nevim. Pracujem totiz na roku 2000 v bance a kolem novyho roku budeme mit nejvic prace. Budeme tam muset delat i (...) (24 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Vianoce
 
Prajem Ti vesele Vianoce, vela pohody a oddychu. ;) Rene (24 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Presne to aj ja hovorim - cim vacsi model, tym lepsie a tym krajsi ! ;)) No z MODEL TEAMu mam zatial len 3 modely. Prave ten velky truck 5571, Ferrari F1 a teraz ten novy pretekarsky truck. Tieto modely su podla mna najkrajsie. Ono predtym (...) (24 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Ja mam rad hlavne historicke modely. Hlavne hrady a piraty. Tez mam rad kosmonauty ale taky technic superauta (8880 a 8448). Cim vetsi tim lepsi ;-) Nikdy jsem nevlastnil model team ale chtel bych dostat ten velky nakladak 5571 vyrobeny v roce (...) (24 years ago, 23-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
Heya Dan (Landa?:)) (...) No to som aj ja rad, ze sa tu niekto nasiel ! ;))) (...) Ja mam najradsej MODET TEAM ! Tie modely (hlavne posledne) su dost pekne ! Potom na druhom mieste sa mi pacia Star Wars a Adventures. Tiez nie su zle tie NAJVACSIE (...) (24 years ago, 23-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Cau Rene! Jsem rad ze je tady nekdo od nas kdo sdili stejnyho konicka. Tak jaky lego mas nejradsi? Castle/pirates/technic, etc? Ja sbiram lego od 4 let a je to bezvadny. Bohuzel nejnovejsi Lego ktery maj ted v obchode je prilis "juniorizovany" (...) (24 years ago, 22-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  To som tu sam ?
 
Ak tu niekto je, nech napise. Rene (24 years ago, 22-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  New newsgroup lugnet.loc.eu
 
A new wide-spanning newsgroup for LEGO enthusiasts in Europe (European Union and European countries) has just been created. This will help minimize massive crossposting in the case of wide topic discussions such as a European LEGO Fest. (...) (25 years ago, 15-Dec-99, to lugnet.announce, lugnet.admin.general, lugnet.robotics, lugnet.loc.eu, lugnet.loc.at, lugnet.loc.be, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.de, lugnet.loc.ee, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.es, lugnet.loc.fr, lugnet.loc.ie, lugnet.loc.it, lugnet.loc.lu, lugnet.loc.hu, lugnet.loc.nl, lugnet.loc.no, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.sk, lugnet.loc.si, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.se, lugnet.loc.tr, lugnet.loc.uk, lugnet.loc.us, lugnet.loc.il)
 
  ------( Terms of use for lugnet.com )------
 
TERMS OF USE FOR LUGNET.COM OVERVIEW AND DEFINITIONS lugnet.com ("LUGNET") is a privately owned Internet site designed and run primarily for the benefit of those who enjoy building with, discussing, collecting, buying & selling, trading, and (...) (26 years ago, 30-Sep-98, to lugnet.loc.sk)
 
  ------( Welcome to lugnet.loc.sk )------
 
Welcome to lugnet.loc.sk, a LUGNET discussion group. CHARTER/PURPOSE: lugnet.loc.sk (group): Slovakia. lugnet.loc.* (hierarchy): General-purpose discussion groups for specific localities around the world: events, social gatherings, swap-meets, (...) (26 years ago, 30-Sep-98, to lugnet.loc.sk)


Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR