To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *51 (-5)
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) :))))))) Dobre si to prelozil... co je teply... ;)))) Este ze sa to nevola "Who's hot this week" ;))))) No... pekne sme to ozivili. Vsimol som si. Na to, ze tie skupiny tvorime LEN dvaja to je celkom slusne ! Na zaciatku, ked sme si zacali (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) ;)))) Ked sme boli s brachom maly a mali sme LEGO (myslim 780), tak sme sa s nim hrali aj vonku v piesku !! ;) Celkom dobre to behalo po tom piesku. Len sme to potom museli cistit, lebo bolo medzi suciastkami vela piesku. ;) (...) No ved ja (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Pockaj, teraz neviem co myslis. Aka zeleno-zlta farba ? Myslis ten priezor na prilbe ? Nemali to nahodou Space Police II ? (...) Ano, insectoids su fajn. Myslim, ze mam jednu doma. Bola to promo akcia Shell. Si predstav, ze hlava tej figurky (...) (24 years ago, 3-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
Tak jsme ozivili skupinu loc.cz a loc.sk ze tyto skupiny jsou jedny z nejvic pouzivanych tenhle tyden :) Dokonce vic nez Italie, Nemecko, Japonsko a jiny evropsky zeme :) Muzes se na to kouknout na (URL) "What's hot this week" neboli "Co je teply (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) A hrat si na pisecku a stavet babovicky by jsi si nechtel? ;)))...))) (...) vybudoval (...) nim. (...) Nee, ja nemyslel hovno ale hovno v anglicine. Teda S... H... you know... ;))) Ale mas pravdu. I kdyz tam napisu anglicky slovo tak se tam (...) (24 years ago, 2-Jan-00, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR