To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 878
    'Get Together' i Katrineholm nästa? —Tore Eriksson
   Idag på min dotters tioårskalas, utnyttjade vi min hyresgästförenings lokal som vi medlemmar får låna gratis under förutsättning att vi lämnar den i samma skick som innan. Där finns 4-5 bord, kanske 30 stolar, soffgrupp, kök, toalett och ett stort (...) (24 years ago, 18-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: 'Get Together' i Katrineholm nästa? —Tobbe Arnesson
     (...) Bara man bestämmer sig så kan man göra allt, eller det mesta iaf. :) Det vore skoj, inte för att jag byggt minifig sen mina "dark ages" men det kanske vore skoj :) Eller så kan man bygga ngt. i Technic i minifigskala kanske *fundera* Jag är (...) (24 years ago, 22-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        SV: 'Get Together' i Katrineholm nästa? —Tommy Larsson
     (...) Äsch då! Jag som tycker om att ligga och titta på en legostad medan jag somnar in. :) (...) Har du ingen skrubb eller nå't att slänga in folk i? (...) En kombination är väl lämplig. Förmodligen har vi att göra ett bra tag med att bara (...) (24 years ago, 23-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: 'Get Together' i Katrineholm nästa? —Anders Isaksson
   "Tore Eriksson" <tore.eriksson@mbox3...wipnet.se> skrev i meddelandet news:3AB51F07.F901B1...pnet.se... (...) storhelg... Låter kul! (...) tänkas (...) Eskilstuna ligger ju ganska nära Katrineholm, så om tidpunkten passar så att jag kan vara med, (...) (24 years ago, 24-Mar-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR