To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 854
    Re: Ööh, va...? —Thomas Weigle
   (...) Men det är ganska mycket pengar för ett bolag som inte sitter på några riktiga guldkalvar som t ex operatörsdelen hos Ericsson... Desperation har ju aldrig hjälpt någon. Varför diversifierar de hela tiden? Varför nya produkter? Varför nya (...) (24 years ago, 4-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Ööh, va...? —Anders Isaksson
   "thomas weigle" <ktw@ya-ba.net> skrev i meddelandet news:B6A3974C.32A9%k...-ba.net... (...) Speciellt om man jämför katalogens utbud med det som finns i de flesta leksaksaffärer. Vilken affär kan hålla alla dessa olika saker i lager? Det blir inte (...) (24 years ago, 5-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Tjock katalog? —Tommy Larsson
   Har verkligen antalet askar i sortimentet ökat? Jag var tveksam till det så jag tog och jämförde katalogen från 1991 med den för 2001. (med reservation för felräkningar, vilket säkert finns någonstans) 1991 Duplo: 65 Basic: 32 Pirat: 13 Borg: 12 (...) (24 years ago, 5-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Tjock katalog? —Thomas Weigle
   (...) [...] (...) Det är förmodligen också däri vi finner en del av Legos problem. Teman känns som sagt enbart som ett desperat försök att sälja produkter. Istället för ganska konsekventa teman (rymd, pirat etc) har man börjat satsa hårdare på (...) (24 years ago, 5-Feb-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR