To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 840
    Re: Är det någon som vill bli av med Duplo? —Martin Eriksson
   Tyvärr inte... Pengarna har kommit fram, tack för det. Hoppas du fått lite tid med Space Shuttlen nu... Kom på en sak, om du har scanner kan du väl scanna in klistermärkena innan du klistrar på dem, hoppas du inte gjort det än bara. /Martin "Anders (...) (24 years ago, 31-Jan-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det någon som vill bli av med Duplo? —Eric Hampusgård
      Jag har inte klistrat på mina skyttelmärken än (och tänker inte göra det heller) och jag har en scanner. Så fort jag kommer hem till Linköping igen ska jag scanna dem och skicka dig*. (...) Anders, vi kan ju tävla, jag har inte byggt något sedan (...) (24 years ago, 1-Feb-01, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Är det någon som vill bli av med Duplo? —Anders Isaksson
     "Eric Hampusgård" <purjo@hem.passagen.se> skrev i meddelandet news:G833sr.DvL@lugnet.com... (...) "Jag tävlar inte med Lego, jag kopplar av..." - Underförstått: det tar nog ganska lång tid för mig, eftersom ögonblicken inte blir så många och långa. (...) (24 years ago, 1-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det någon som vill bli av med Duplo? —Anders Isaksson
   "Martin Eriksson" <maeron@telia.com> skrev i meddelandet news:G81HEv.9nK@lugnet.com... (...) Ajdå - några är redan på plats. Dessutom råder det akut brist på scanner i min närhet... Fanns det inte någon (tysk? holländare?) som hade en site med (...) (24 years ago, 1-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det någon som vill bli av med Duplo? —Martin Eriksson
   (...) in (...) Vi har en underbar scanner för film (tar endast negativ, dia och aps). Scannar 2720dpi med 36bitars upplösning. Den heter Canon CanoScan 2710F Kostar ung 6000kr plus moms. Men den kan inte scanna vanliga papper, men för foto är den (...) (24 years ago, 1-Feb-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Är det någon som vill bli av med Duplo? —Anders Isaksson
   "Martin Eriksson" <maeron@telia.com> skrev i meddelandet news:G837on.Mvr@lugnet.com... (...) :-) Jag hade väl tänkt mig något mera 'all-round', 'tillräckligt' bra, i en prisklass som passar för hemmabruk. Finns det sådana djur? Scanner som klarar (...) (24 years ago, 1-Feb-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR