To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 485
    Re: Kamera? —Tobbe Arnesson
   (...) En simpel digitalkamera bör fylla dina behov utan problem. Jag använder min videokamera! Jag har en vanlig analog videokamera och ett videoredigerinskort till datorn. Sen filmar jag detaljen eller föremålet i runt tre sekunder. Sen spelar jag (...) (24 years ago, 15-Sep-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Kamera? —Joakim Olsson
   Det kanske går att använda TV-kortet, ett Hauppage... Videomkamera har jag, hmm. skall prova så får vi se. Underligt: För att ha varit i branchen sedan -94 har jag aldrig byggt en hemsida i hela mitt liv. Jag bara hatar HTML som företeelse. Det är (...) (24 years ago, 15-Sep-00, to lugnet.loc.se)
   
        Hemsidesnickrare (var Re: Kamera?) —Tobbe Arnesson
   (...) Det är en fråga man nog kan älta i oändlighet. Många hatar allt som är grafiskt och allt som är automatiserat, de skulle säga någon textredigerare med på sin höjd en 'preview' och en makrofunktion för att infoga färdiga HTML-taggar. Designers (...) (24 years ago, 15-Sep-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Hemsidesnickrare (var Re: Kamera?) —Tobias Möller
     Jag kör med Macintosh, så jag använder ett program som heter PageSpinner (finns på www.optima-system.co...spinner/). Det är jättebra, jag kunde inget HTML alls när jag började med det men nu kan jag massor. Det är som en kombination av text-editor (...) (24 years ago, 15-Sep-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Hemsidesnickrare (var Re: Kamera?) —Thomas Weigle
   (...) Dreamweaver (WYSIWYG). HomeSite (PC) & BBEdit (Mac) ("äkta" kodning). T. --> thomas weigle | w.i.m.p. web: (URL) .iMMersE your soUL in LOVE. (24 years ago, 15-Sep-00, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR