To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 282
    Frågor ang. Droid Development Kit —Tore Eriksson
   Korkad fråga från en icke insatt: Min lokale leksakshandlare har satt ned priset på Droid Developer's Kit fån 1199:- till 799:-. Som tidigare nämnt funderar en kollega till mig på att köpa RIS till sin son. När jag tipsade om rean, blev han först (...) (25 years ago, 28-Jan-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Frågor ang. Droid Development Kit —Anders Isaksson
     Tore Eriksson skrev i meddelandet <3891DE44.AF817084@m...net.se>... (...) Vad jag har förstått, är DDK helt fristående, med en egen dator, en Micro-Scout. Den har några förprogrammerade kommandon, men det är visst allt (kolla i lugnet.robotics, där (...) (25 years ago, 28-Jan-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Frågor ang. Droid Development Kit —Jari Pyyluoma
     (...) Setet är som sagt inget för en programmerare. Priset är inte heller exceptionellt då det kostade 799 kronor på ett par ställen innan jul. Stor och liten sålde ut 8482 (Det radiostyrda robotsetet) för 999 kronor för ett par veckor sedan, men (...) (25 years ago, 29-Jan-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Frågor ang. Droid Development Kit —Martin Eriksson
   (...) Jag vet inte om du fått reda på allt ännu! Det fungerar så här: DDK har en MicroScout med 7 program på (EJ några egna man kan programera alltså, utan enbart 7 fasta program) Det finns emellertid ett sätt att med hjälp av en speciell fiberkabel (...) (25 years ago, 31-Jan-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Frågor ang. Droid Development Kit —Tore Eriksson
   Tack Anders, Jari och Martin. Jag tror jag fått och vidarebefordrat den info som behövs för att han ska fatta sitt beslut. Nu är det upp till honom vad han väljer. Såg förresten ang. priset att ord. rek. pris är 1099:- emligt 2000-katalogen. Tack, (...) (25 years ago, 3-Feb-00, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR