To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2379
    SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden- —Olof Dahlberg
   (...) snip (...) Tjohej, alla! Jag har rätt mycke´ bitar nu (sorterat hela kvällarna i veckor), men inte mer än enstaka gubbar och vapen (mest Star Wars-gubbar dessutom) Som organisatonskommité kan jag meddela att möjligheterna att vara med och (...) (20 years ago, 31-Jan-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden- —Andréas Rootzén
     ... (...) ... (...) Det är nog typ dessa som jag känner minst för...inte för att jag inte tycker att det låter kul utan just att jag känner minst för de. Det är lättare att satsa på några områden....dock ej för få då vi nog känner för lite olika (...) (20 years ago, 31-Jan-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden- —Tobbe Arnesson
   Jag lirar hellre ULV än Brickwars. Tror tröskeln för att sätta sig in i brickwars är för hög för att det ska bli lika tokroligt som ULV. Banan kommer självklart med om intresse finns för den aktiviteten! Great ball tjosan hinner jag inte bygga något (...) (20 years ago, 1-Feb-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden- —Tobbe Arnesson
     Det är förresten rea på Supersonic nu: (URL) (20 years ago, 1-Feb-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden- —Anders Isaksson
   (...) Instämmer. Brickwars är dessutom ingen åskådarhöjdare. ULV är KUL! (...) Den behöver nog vila ett tag. (...) Jag skulle vilja bygga Micro Castle, men jag har inte hunnit knåpa ihop någon standardiseringsmall... En borg kan ju iofs. passa in i (...) (20 years ago, 1-Feb-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden- —Olof Dahlberg
   (...) Hmmmm.... Jag ser framför mig en månbasmodul, typ stor samlingslokal med gott om golvyta, där de har MoonLUG-möte, med månbas, stad med järnväg, ett jättestort Castle-område, robotwars, etc. Månens gravitation gör ju att man kan bygga mycket (...) (20 years ago, 2-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR