To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2040
    Omdesign av sets och inventories på peeron —Ralf Jonasson
   Om man som jag kanske mer samlar och bygger av de bitar jag får från de sets jag skaffar, än köper en massa lösa bitar tittar man ju en del på Peeron osv. Nu har jag funderat på två saker.. moraliska vill jag inte kalla dem, mer filosofiska kanske.. (...) (20 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Omdesign av sets och inventories på peeron —Joakim Olsson
      "Ralf Jonasson" <raffej@telia.com> wrote in message news:HuCs0z.G70@lugnet.com... (...) sets jag (...) Ok =) (...) 6073 (...) går att (...) fullo? (...) Vad tycker du själv? Du får följa dina egna känslor, vad stör dig mest: Taskig symmetri eller (...) (20 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Omdesign av sets och inventories på peeron —Ralf Jonasson
     (...) Hmm.. då blir det Symmetri och vackert LEGO-bygge.. bättre blir det inte.. :-) (...) Jag har ju byggt själv och på så sätt haft koll på vad som ska vara med så det är ingen risk. Nån aning om varför LEGO gör(gjorde) på det här sättet? (...) (...) (20 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Omdesign av sets och inventories på peeron —Joakim Olsson
      "Ralf Jonasson" <raffej@telia.com> wrote in message news:HuD7rJ.n6x@lugnet.com... (...) :-) Det låter bra. (...) det (...) Bra fråga.. de har alltid skickat med x antal extra bitar. Vet inte varför, men de får gärna fortsätta med det. (...) du om (...) (20 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Omdesign av sets och inventories på peeron —Tobbe Arnesson
   (...) Även jag köper set och inte så mycket lösa bitar, men det beror inte på att jag samlar på set utan på att man får mycket mer bitar på det sättet :) Tro mig, fanns lösvikt på riktigt och tillgängligt skulle jag köpa det mesta där. Räknar inte (...) (20 years ago, 10-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR