To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2027
    LEGO-träff i Nyköping? —Tobbe Arnesson
   Fick följande på mail från "Donnie Darko" som har problem att posta själv och bad mig skicka detta: "HEJ! jag har planer på att anordna en lego träff i Nyköping, de ligger ca: 10 mil söder om Stockholm längs E4:an tanken är att den ska hålla till i (...) (20 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: LEGO-träff i Nyköping? —Tobbe Arnesson
     Räkna med mig! Om det inte krockar med någon cykeltävling eller blir den 3:e april (se mitt andra inlägg om robottävlingar). Hälsar, /Tobbe som är glad att någon annan försöker arrangera något (20 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: LEGO-träff i Nyköping? —Anders Isaksson
     (...) Det ligger ju inte så långt från Eskilstuna, så det är helt klart intressant! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (20 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: LEGO-träff i Nyköping? —Tobbe Arnesson
     (...) Jag "måste" åka över E-tuna dit så du får åka med mig isf. om du vill. /T (20 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: LEGO-träff i Nyköping? —Tobbe Arnesson
     Lite mer om själva idén: "Hej! 1: jag hadde tänkt att ha en katapult tävling = ) både längd och träffsäkerhet. kanske två klasser en liten å en stor beror på hur många som vill vara med. 2: minst 2 bygg tävlingar en där man bygger på plats på tid (...) (20 years ago, 2-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        SV: LEGO-träff i Nyköping? —Tommy Larsson
      Nyköping ligger ju inom utmärkt resavstånd från Linköping! /Tommy (20 years ago, 3-Mar-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: LEGO-träff i Nyköping? —Eric Hampusgård
     Precis! // Anton (intresserad) "Tommy Larsson" <tommy_la@comhem.se> wrote in message news:003f01c40127$b3...@tommys... (...) (20 years ago, 4-Apr-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: LEGO-träff i Nyköping? —Tobbe Arnesson
     Ytterligare lite mer info: "jag har prata med leksaks affärena här i stan. å det låter som vi kan få någonting ialla fall men nog inte så mycket. (ang. priser) ja har hittat en lokal "gympasal 412 kvm" som ligger på 1500kr för 24 timmar, jag har (...) (20 years ago, 7-Mar-04, to lugnet.loc.se)
    
         Re: LEGO-träff i Nyköping? —Andréas Rootzén
     Det är inte den bästa helgen för mig men det är ju inte allt, kan nog bara helgen 17-18 april som det ser ut....och den kör sig nog den med... Skulle så gärna träffa er men det får nog vänta till hösten. MVH Andréas Rootzén (20 years ago, 9-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: LEGO-träff i Nyköping? —Tobbe Arnesson
   Tjo! För er som undrar vad som hände med detta; "HEJ! Som det ser ut just nu så får vi flytta lego träffen till i höst, för vi är bara 4-5 st just nu som hadde tänkt komma. jag kanske kan fixa så vi kan vi i folkhögskolan här i stan i höst, där (...) (20 years ago, 29-Mar-04, to lugnet.loc.se)
   
        Re: LEGO-träff i Nyköping? —Andréas Rootzén
   Ville komma men det funkar inte just nu...sorry...däremot kanske jag kan ordna gratis lokal i höst... /Andreas (20 years ago, 30-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR