To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3025 (-10)
  Re: Vårträff och Admintankar här.
 
(...) Låter vettigt - även om verkligheten oftast blir sådan att Legoträffar måste få lägre prioritet jämfört med mer eller mindre plötsligt uppdykande saker (vattenskada i köket, t.ex.) Jag plus delar av familjen är alltid intresserade, om vi (...) (18 years ago, 18-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Vårträff och Admintankar här.
 
Hej allihopa och välkommen Jonas. Givetvis bör vi ha en träff snart igen och jag föreslår en under våren så att vi kan planera in den i god tid så att så många som möjligt som vill och kan åka kan komma. Tolkar det som att Jonas och Olof iaf är (...) (18 years ago, 18-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Nytt forum för endast legotåg
 
Hej allihopa. Nu har jag startat ett forum för endast legotåg. Den ligger på min hemsida www.jankas.se och har där en hyperlänk till SLTK. Dock har jag satt en åldersgräns på 25 år.Man måste registrera sig och kan logga in efter godkännande från (...) (18 years ago, 17-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hur få poster till vänster?
 
Hoj! Skickar upp detta till ytan på förekommen anledning... /Tobbe (...) (18 years ago, 15-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hejsan alla glada..
 
(...) Hejsan, och välkommen till den här (alldeles för stillsamma) delen av lugnet! Jodå, det har hänt lite grand under årens lopp. Om du läser lugnet via web-interfacet((URL) så ser du till vänster en rubrik "Träffar som redan varit". Där kan du se (...) (18 years ago, 12-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Ping: Tobbe - hur överlåter man 'curatorship' till någon annan?
 
Tobbe, jag vet inte om du läser lugnet längre, men om du gör det kan du väl tala om för oss hur det går till att få uppdateringsrätten till side-bar på loc/se/ Vad jag vet (och vad det står där på sidan) så är det fortfarande du som är 'curator'. (...) (18 years ago, 12-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hejsan alla glada..
 
(...) Hejhej! Vi hade ju en träff för ett år sedan ungefär. Det är väl dags snart igen, känns det som :-) Olof (18 years ago, 11-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Hejsan alla glada..
 
Hade ingen aning om att den här delen av Lugnet fanns, synd att man inte upptäckt det förut (är alldeles för lite på Lugnet nu förtiden) Ja, Jonas heter i alla fall jag, tänkte jag skulle säga hej ;) Bor i Värmland och har alltid undrat om det finns (...) (18 years ago, 11-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bilder
 
(...) Jag kom aldrig så långt som till programeringen innan jag insåg att det inte skulle bli praktisk möjligt att använda roboten. Jag hade pladet på att använda 2st RCX:er i sammarbete för att styra allt. körde dock alla 'axlar' manuellt för att (...) (18 years ago, 5-Oct-06, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bilder
 
(...) Hur gick det att programmera den? /Andréas (18 years ago, 3-Oct-06, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR