To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2860 (-20)
  Re: SWELug8
 
Hej Allihopa. Speciell till Tobbe eller den som vet måtten på ULV rampen. Då Tobbe inte kan komma måste väl jag bygga en ramp. Men i vilka mått är den gamla Bredd x längd och bredd x längd/bil? Hoppas någon kan svara på detta under Torsdagen så jag (...) (19 years ago, 26-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8 + 8421 (Kranbilen)
 
Argh! 8421 LYFTKRAN - Lagerstatus:Slut, kommer under v46-47 Typiskt! Hade ju varit perfa att få levererad i helgen.. :( (19 years ago, 26-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Ja tack (eller länk till Eniro:s kartor), mailadress 'blockcad AT telia DOT com', viss kontaktinformation (typ mobiltelefon el. dyl.) kan ju vara bra också, när man kört ohjälpligt vilse... Räknar med att komma en sväng på lördag eftermiddag (...) (19 years ago, 24-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Takbitar
 
(...) Jo...det närmaste än så länge är väl: (URL) att det är fler som undrar över saker.... /Andreas (19 years ago, 23-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Takbitar
 
(...) Tog mig lite tid... :) Min mest önskade takbit är denna: (URL) den skulle jag äntligen kunna tända och släcka lyset i ett hus med snedtak med hjälp av en stömbrytare som manövreras med hjälp av att man trycker på skorstenen. (19 years ago, 22-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Takbitar
 
(...) Största anledningen till att det inte finns, är nog att det skulle behövas grymt många olika - multiplicerat med ett antal färger...! Om jag får tid (vilket är ytterst tveksamt), tänkte jag göra några av mina önskebitar (tak, fönster och (...) (19 years ago, 22-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Takbitar
 
Hej! Du är inte ensam även om jag aldrig har saknat just de bitarna du nämner förut men visst kan man tycka att de borde finnas. Några bitar som jag däremot har saknat är: Den inverterade varianten av (URL) många gånger saknat den här biten och (...) (19 years ago, 22-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Takbitar
 
Hej någon mer som funderat på varför det inte finns ändbitar till (URL) ? 45graders taknockar finns i ettor, tvåor, treor och fyror samt ändbitar Till 45graders ser ändbiten ut så här: (URL) det var någon som inte hängde med i min förklaring) Om (...) (19 years ago, 20-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Hej Johan (och andra som kan bo på vägen) Hoppas du fått mina meddelanden. De går iaf ut på att du kan få hyra en bil och att jag och Akira + ev fler hoppar på efter vägen och att vi alla delar kostnaderna. Mejla gärna eller ring mig...fler (...) (19 years ago, 17-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  En delsmmanfattning från Stockholm
 
Hej allihopa. Det är i skrivandets stund 9 personer som anmält inresse och tänker komma. Följande områden folk ville ha med är: 3 st LRW 3 st microborg (Jag har ingen standard för detta) 2 st blindbygge 2 st Köp/byt/sälj 1 st stafettbygge 1 st (...) (19 years ago, 16-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
Hej! Som sagt så tänker jag komma på SWElug 8 29-30 oktober och om jag ännu inte har anmält mig så gör jag det nu. Då jag tänker åka tåg börjar det bli dags att boka biljetter. Undrar därför följande: När under lördagen har ni som anmält er tänkt (...) (19 years ago, 15-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Jag håller koll eftersom jag håller i träffen. Det är bara att skriva som du, lista här.Jag hoppas Tobbe hänger på.Han kan ju skriva någon rad så man vet att han lever.6 st än så länge som hört av sig. Mvh Jan Kaskinen (19 years ago, 13-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELug8
 
(...) Någon som har koll på vilka som tänker dyka upp? Jag har i alla fall planerat att delta. :) Fanns det en lista eller kan man lista här? (19 years ago, 13-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoplan med rc-delar
 
Motorn har anlänt och monterats på mitt vanliga rc plan som efter en kort flygning stöp i backen. Ren tur kombinerat med låg fart bidrog till att planet klarade sig med lättare skador. Jag kommer riva legoplanet tills jag lärt mig flyga andra plan, (...) (19 years ago, 13-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Legoplan med rc-delar
 
Som jag skrev i tråden från lego.technic så blir det ingen vinge utan ett vanligt plan. Har byggt en hel del och ska snart börja sätta på plasten på vingarna. Först ska jag fixa landningsställ och sen sid,höjd roder. Skippar skevroder för det verkar (...) (19 years ago, 6-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: minifig sökes!
 
(...) Hej Akira Jag har ett du kan ju få som ligger vid tangentbordet.jag vet ju inte vad det kan vara värt att byta med?Ska du ha det snabbt el kan du vänta tills mötet för du kommer väl hoppas jag. Maila mig med adress om det brådskar. Mvh Janne (19 years ago, 5-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  minifig sökes!
 
hejjsan, jag letar efter skellet, så om det är nån som har å vill sälja el byta mot nån anndra delar så säg till,även om ni bara har en arm el liknande så e de intresant. MVH /Akira (19 years ago, 5-Oct-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoplan med rc-delar
 
Lego zep hmm ja då har du en del att fundera på. Om jag förstått det hela rätt så krävs det rätt härliga mängder helium för att lyfta saker. Ballonger är en sak, men vill man lyft nått med ballongerna blir det inte så kul. Hur har du tänkt att (...) (19 years ago, 2-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Legoplan med rc-delar
 
(...) Jag har haft lite funderingar på att bygga en zeppelinare i lego...och då bara använda någon lämplig ballong med helum för lyftkraften och bygga resten i Lego. Det finns de som säljer miniballonger i lämplig storlek och format för ändamålet (...) (19 years ago, 2-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Legoplan med rc-delar
 
Hittade jus en gammal tråd om Lego plan och skrev ett långt meddelande. Får se om någon nappar. Här kommer en länk. (URL) (19 years ago, 2-Oct-05, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR