To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1965 (-5)
  Re: Livet i en Legostad
 
(...) Inte alls så svårt att förstå; husen har ju bara väggar åt tre håll! :-o (...) Nejdå, de flesta utryckningar gäller att plocka ned folk som plötsligt insett att deras hus saknar trappor mellan våningarna. Hur de öht kommit upp dit, är för mig (...) (21 years ago, 5-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Tillbaka...
 
Hej! Jo jag tänkte bara berätta att jag är tillbaka från min "mörka era" då jag endast tillbringade min kreativa tid med att skjuta bort lego och istället ägnade mig åt att spela "MW:Dark Age" som för övrigt är helt ok. Hoppas att det blir mer (...) (21 years ago, 4-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Välkommen Andreas!
 
Välkommen till Lugnet och loc.se! Andreas Rootzén från Jönköping: (URL) skriver (i mail): "Halloj...jag e ny medlem på Lugnet och skulle gärna vara med på någon träff om det blir någon av i Sverige...har lite taskigt med tid men viljan finns. Såg (...) (21 years ago, 4-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Jul-rea på S@H
 
(...) Ojoj, undrar om någon är snäll och laddar upp en bild på 'surfen' av varje modell fram till jul?!? ;) Vore ju kul att kunna öppna luckan på sin virtuella julkalender! Skall nog googla lite... //Harri - "Glömt sitt obskyra inloggningsnummer" - (...) (21 years ago, 2-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Livet i en Legostad
 
(...) Eller så beror det på allt lättantändligt refererat till i punkt 1! (...) Det är nog olagligt att tutta på bensinmackar? (...) I mitt fall beror det snarare på en intensiv expansion! (...) Har man inget hem att åka till kan det väl kvitta om (...) (21 years ago, 2-Dec-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR