To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1645 (-10)
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Inte bara försöka, tack! (...) I *teorin* är det ju snyggast med grått, men det har jag ju inte så mycket av, så du ser ju att i *verkligheten* tar man vad man har... Jag har fyra moduler nu i min nya byggomgång: Matsal, korridor, (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff var?
 
(...) Tjena (...) Fräckt (...) Det är den stora frågan, det dröjer inte länge förrens almanackan fylls med diverse aktiviteter. /Pehter (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
I år tänker jag allt försöka komma när/var det nu blir. Den där micro-månbasgrejen verkar skoj, jag har ju haft just rymdlego som passion sedan jag fick mitt första legosett (6927). Är det färgerna som syns på bilderna här (URL) som man ska försöka (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff var?
 
(...) Hej! Platsen är helt avhängigt av organisatören och hittills har det varit på två ställen; Hemma hos Anders i Eskilstuna två gånger och hos mig i Ludvika två gånger. Den jag tänker hålla i höst blir i Ludvika, förhoppningsvis i en nedlagd (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Legoträff var?
 
Hej Har läst lite om ev. Legoträff och undrar som nybörjare vad som händer där och var det är aktuellt att den äger rum? /Raffe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) De är inte så förfärligt dyra på Bricklink... (URL) (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) Vist finns det växlar. Har inga själv tyvär men stolt ägare av ett 6990 är jag iaf. Jag planerar att införskaffa lite mer räls och några växlar till mitt fina monorailtåg. Sen är tanken att jag ska bygga ihop nån trevlig bana samt sätta mina (...) (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Monorail!
 
(...) Om det funkar kanske det funkar med "Plate 1 x 8 with Door rail" på högkant också? (URL) även en 1 x 2 variant på den. Inte studerat den blåa rälsen särledes ingående så jag vet icke... /Tobbe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Jag äger knappt en enda "slottvägg" så det går åt en himlans massa gråa klossar om jag ska bygga något. Det är lite synd. Moonbase kan i vart fall vara färgglatt :) Fast någon gång i framtiden när man ackumulerat mer klossar så! /Tobbe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Vad vill ni se på en LEGO-fest?
 
(...) Då jag inte äger några plattor i de storlekarna kanske man kan skippa det och bygga ihop modulerna på 48 x 48 plattor istället? Jag har fyra. (...) Microfigfordon? (...) Jag har alltid antagit att det ingår i själva korridoren, t.ex. i 1 x 2 (...) (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR