To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1095 (-20)
  Lugnetmedlem?
 
Hallå ärade landskamrater; Så här i OS-tider finner jag det bäst att undvika TVn helt och hållet och därmed spenderas mer tid på Internet. Jag såg att en hel del av er är medlemmar i Lugnet så min fråga är: Hur betalar man bäst avgiften? Jag har (...) (23 years ago, 11-Feb-02, to lugnet.loc.se)
 
  LEGO-shopping i Stockholm
 
Hejsan, Jag ska till Stockholm i nästa vecka och undrar om det är någon som känner till något extra bra ställe att köpa LEGO på? Med extra bra menar jag: a) Billiga ställen b) Ställen med bra utbud c) Ställen med sällsynt utbud Om det är små affärer (...) (23 years ago, 7-Feb-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Castle of Tolidar
 
(...) Congratulations Elin As far as I know this is the best Lego creation from made in Sweden so far. It has gone directly to first place of the Lugnet Top Stories list - well done. Although I am not a active castle fan myself I must say I am very (...) (23 years ago, 3-Feb-02, to lugnet.castle, lugnet.loc.se)
 
  Re: Full fart i Eskilstuna!
 
"Anders Isaksson" <isaksson.etuna@REMO...tninet.se> skrev i meddelandet news:GpuBu5.304@lugnet.com... (...) Och så har kvällen blivit natt, en ny lycklig ägare av vandringspokalen (icke-existerande) har utsetts: Johan vann tärningsspelet med ett (...) (23 years ago, 12-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Full fart i Eskilstuna!
 
(...) Nu ska du inte vara på det viset .) (...) Bilder finns nu uppladdade på mitt Brickshelfkonto: (URL) = Så stora kameran tillåter, fast beskurna LoRes = 800xY eller Zx800 där 800 är största värdet. Nu är klockan snart 05.30 så det är väl bäst (...) (23 years ago, 13-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Full fart i Eskilstuna!
 
Så är vi då igång med Lego-träffen. I år fördubblades besökssiffran, Tobbe, Harri, Tommy, Johan + Anders med familj har hållit på hela eftermiddagen med diverse beundrande och byggande. Tobbes radiostyrda underrede till stridsvagn var den klart mest (...) (23 years ago, 12-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: UCS X-Wing?
 
"Tommy Larsson" <tk.larsson@telia.com> skrev i meddelandet news:00a401c19aad$52...@tommys... (...) Eftersom jag inte läste nyhetsgruppen förrän 21:01, så behöver jag inte ens fundera... Vi ses i morgon! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 11-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  SV: UCS X-Wing?
 
Såg en X-vinge idag för 1199. I fall intresse skulle finnas så stänger inte affären förrän kl 20... /Tommy (23 years ago, 11-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna / Det börjar dra ihop sig....
 
(...) Jag kommer med samma tåg, så det vore trevligt om man kunde bli upphämtad då. Tjejen ska på begravning i morgon, men hon har sagt att hon ska komma och titta förbi på söndagen och eventuellt på lördagkvällen. Vore trevligt om man kan få nåt (...) (23 years ago, 11-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En tråkig nyhet...
 
(...) Det händer nog alla, själv har jag haft ett uppehåll mellan maj-december 2001 och har precis kommit igång igen :) /Tobbe (URL) (23 years ago, 10-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna / Det börjar dra ihop sig....
 
Verkar inte som om det är någon mer än jag som kommer med tåg men jag kommer i alla fall 11.50 med tåget från Katrineholm. Hälsningar/Johan Vettefors (23 years ago, 10-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En tråkig nyhet...
 
Du, det är ingen fara.. De gånger jag bygger Lego är lätträknade nuförtiden. Man måste kunna ta att bitar försvinner då och då. Själv kommer jag ihåg min ilska och frustration ifrån -70 talet när min mamma dammsög upp ett av de där gamla breda (...) (23 years ago, 10-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  En tråkig nyhet...
 
Jag har inte varit speciellt aktiv här på länge. Jag har inte heller anmält mig till lego-träffen. Skälet till detta är, tyvärr, att jag knapt bygger lego längre. Jag går på gymnasiet nu, det är tufft och stressigt, så jag har inte tid och tålamod (...) (23 years ago, 9-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna / Det börjar dra ihop sig....
 
Hejsan alla! (...) Jag har räknat till 4 anmälningar (dessutom några respektive) här i nyhetsgruppen, så träffen blir DEFINITIVT av - mer än dubbelt så många som förra året. Några extra bord och stolar är inlånade från kyrkan, så vi skall nog få (...) (23 years ago, 8-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  SV: UCS X-Wing?
 
(...) Alla ursäkter att kolla runt i legoaffärer är bra ursäkter. :) /Tommy (som spänt väntar på mitt Metroliner kit) (23 years ago, 7-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: UCS X-Wing?
 
"Tommy Larsson" <tk.larsson@telia.com> skrev i meddelandet news:003301c19755$23...@tommys... (...) Nja, det är väl i mesta laget... Tack för undersökningen. -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 7-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: UCS X-Wing?
 
"Tobbe Arnesson" <tnt@arnesson.nu> skrev i meddelandet news:3c389c70.375410...net.com... (...) That's life! Tack för undersökningen. -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 7-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  SV: UCS X-Wing?
 
(...) Det är rejält utsålt i Linköping också, dom billigaste var slut. Hittade en för 1499 om det är av intresse. /Tommy (23 years ago, 7-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: UCS X-Wing?
 
(...) Tyvärr, utsålt! /Tobbe /Tobbe (URL) (23 years ago, 6-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  SV: UCS X-Wing?
 
(...) I morgon kan jag kolla om dom har nån kvar på Sagoland här i Linköping. /Tommy (23 years ago, 3-Jan-02, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR