To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *67 (-10)
  TEST
 
TEST (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) text, (...) ze (...) Mluvis dobre anglicky jak jsem cetl nektere tve anglicke prispevky :) Hromadna vetsina americanu umi jenom anglicky a vetsina z nich jsou ignoranti. Oni totiz myslej ze jsou hlavni zeme na svete a koukaj se z vysoka na (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) Neni to zdrave porad sedet u pocitace. Ale 48 hodin neni tak moc. Ja sedim tak prumerne 16 hodin denne u pocitace a to je kazdej den. Vubec se mi moc nelibi ze nejaci lidi komunikujou jen zkrz computer misto toho aby komunikovali normalne. (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Hmyz (Bylo: Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) nepozeral (...) jako (...) To protoze je tam mnoho casti juniorizovanejch. Napriklad ty nohy ktery tvori vetsinu ty stonozky...nevim k jakymu jinymu ucelu by se daly pouzit nez nohy od nejakeho hmyzu. je to jedna z mnoha novych soucastek ktery (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) Nemecky som sa naucil este na zakladnej skole, ale my sme tu v Bratislave vzdy mali rakusku televiziu (aj za komunizmu), takze som pozeraval americke filmy v nemeckom dabingu. Takze aj tam som sa zdokonalil. No s anglistinou to uz bolo (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) No ano. V Europe je to tiez boom byt zavislakom na pocitaci a HLAVNE na Internete. Lamu sa tu rozne rekordy, ako napriklad ako dlho clovek vydrzi sediet v kuse za pocitacom. Tak napriklad jeden chalan (to je po slovensky kluk) sedel za (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ale (...) ;) A stonozka hmyz je. No ale ako vlak je to otras. Vyzera to ako nejaka detska hracka, ale nie ako LEGO. No ale na druhej strane - fantazii sa medze nekladu, a tak sa na ten vlak musime pozerat ako na vyplod niekoho fantazie. ;) (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden"
 
(...) nerozumis (...) hovorit (...) A kde ses naucil mluvit nemecky a anglicky? To je docela dobry. Vsadim se ze asi umis taky rusky ne? Ja rustinu zapomnel ale jeste ji umim jakztakz cist. A co takhle cikanstinu? ;))))) Nekde jsem slysel ze "cikat" (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Dobrodruznici
 
(...) On asi sedi prilis moc u pocitace. Je tady furt od rana do vecera. Je proste "zavislak" do extremu ;) Za par let to cloveka uplne zhuntuje a stane se z nej chodici pocitac. (...) by (...) No neni to spatny napad. Nechces to spravcovi verejnne (...) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ano, je hnusna! Je tak na zblyti :(~~ (...) v (...) Ted jsem videl jak nekdo vyrobil insectoid vlak. Je to hnusny, vypada to jako stonozka!!!!! Koukni se na to: (URL) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR