To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1416
  Tänkte bara säga hej...
 
Hej alla SWELUG:are! Jag har smugit omkring här på LUGNET ganska länge nu och tänkte att det är dags att presentera mig lite närmare (bättre sent än aldrig Tobbe ;). Jag har lekt med LEGO sedan jag var ca 3 år då jag fick mitt första LEGO i (...) (21 years ago, 5-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Tänkte bara säga hej...
 
"Henrik Johansson" <olsmuggler@oreline.net> skrev i meddelandet news:HCvqCE.1txn@lugnet.com... (...) Hejsan, och välkommen (även om du har 'smyglyssnat' ett tag...)! (...) Efter (...) RIS (...) Hittade tillbaka till fållan, menar du :-) (...) Jag (...) (21 years ago, 5-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Tänkte bara säga hej...
 
(...) Hej hopp! (...) Jamenvisst! Jag undrade just vart du tagit vägen :) (...) Om du var tre år och fick den samma år den kom ut (1981) så är vi lika gamla (eller unga)! (...) Aj! Ja, den kanske det var lite överilat att ge bort! (...) Otäck är den (...) (21 years ago, 7-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Tänkte bara säga hej...
 
(...) Jag är född 77 så kom den ut 1981 bör jag alltså varit minst 4 år då jag fick den. Minnena från den tiden är väll inte helt knivskarpa ;) (...) Ja, jag ligger nu i hårda förhandlingar om att få köpa tillbaka den... (...) Tack för inbjudan men (...) (21 years ago, 8-Apr-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Tänkte bara säga hej...
 
(...) Det måste vara åldern om du inte minns '81 :-P (...) Helt klart! /Tobbe (21 years ago, 8-Apr-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR