To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3366 (-10)
  Re: Gubbhuvud! (Var: LDraw.org Localisation Guideline ratified)
 
(...) Oh, PLEASE tell me you're thinking of translating "Minifig" as "Mini-figure". That would be SUCH an improvement! :-) -- joshuaD (14 years ago, 7-Jan-10, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Gubbhuvud! (Var: LDraw.org Localisation Guideline ratified)
 
(...) Jag säger bara en sak: Behåll engelska benämningar! Om man absolut skall börja översätta så är mina åsikter av typen: minifig - minifigur (till skillnad mod Technicfigur, Scalafigur etc.) studs - knoppar el. pluppar brick - kloss plate - (...) (14 years ago, 7-Jan-10, to lugnet.loc.se)
 
  Gubbhuvud! (Var: LDraw.org Localisation Guideline ratified)
 
(...) Om man skulle tänka sig en svensk version - vilket jag finner tämligen onödigt med tanke på att vi så gott som tänker på engelska i LEGO-sammanhang - men alltså om... vad skulle t ex "minifig" bli på svenska? "LEGO-gubbe" har jag hört nå'n (...) (14 years ago, 7-Jan-10, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hejsan alla glada LEGO-vänner - svenskt forum finns på www.swebrick.se
 
(...) Jag har frånsagt mig det för mååånga månar sedan, dessutom flera gånger. Men ingen annan har tagit över tronen. Nu har jag i vart fall uppdaterat sidebaren... (14 years ago, 30-Nov-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Jag lever
 
(Det var ju hit jag skulle skicka det!) (...) Kul med lite livstecken här! Några länkar till trådar med bilder från träffen i Fagersta: (URL) övrigt planerar jag en ULV-lördag i början av januari - än så länge preliminärt, men jag hoppas den blir (...) (14 years ago, 24-Nov-09, to lugnet.loc.se)
 
  Jag lever
 
Jag lever... Har mest byggt på huset det senaste halvåret men oxå varit på Legoland med barnen i somras....så suget finns. Tråkigt att missa detta men hade ni kul? Får uppdatera mina legosurfvanor när vi väl kommit iordning här. Hörs /Andréas (14 years ago, 23-Nov-09, to lugnet.loc.se)
 
  BlockCAD byter adress!
 
Som ett led i (den förmodade) flytten från Telia (som lägger ner personliga hemsidor) har jag registrerat domännamnet blockcad.net Om någon har sparat en länk till BlockCAD-sidan så ska ni således uppdatera den länken nu. Ny adress www.blockcad.net (...) (14 years ago, 20-Nov-09, to lugnet.loc.se)
 
  Hejsan alla glada LEGO-vänner - svenskt forum finns på www.swebrick.se
 
Det verkar som om loc/se har dött sotdöden - inte en post på många månader, och inte har han Arnesson lämnat över sidebar-ansvaret till någon annan (eller ingen annan har ställt upp). Har alla gått över till www.swebrick.se? Nej inte än, det är (...) (14 years ago, 10-Nov-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Nu börjar det pratas om träff igen...
 
Nu pratas det GBC, blir det av måste jag nog ta ned LEGOt igen. ;) (15 years ago, 7-Sep-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Nu börjar det pratas om träff igen...
 
(...) åtminstone Harri och dyker upp i vart fall för ULV. Fagersta är ju bara ~40 minuter från Ludvika. :) Har ett växande sug att bygga igen, det blev inte mindre på trippen till LEGOLAND och en 8258 Crane Truck lockar... (15 years ago, 31-Aug-09, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR