To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 875
    LEGO World 2001 —Mark de Kock
   20 - 23 oktober in de Ijsselhallen in Zwolle: Lego World 2001. "Uniek evenement met o.a. bijzondere bouwwerken, een bouwwedstrijd en optredens van bekende artiesten, i.s.m. FOX Kids Publieksevenement Openingstijden: dagelijks van 10.00 - 17.00 uur (...) (23 years ago, 16-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO World 2001 —Frank Buiting
     (...) Aarrgh! Net die ene week dit jaar dat ik niet in Nederland ben! Nouja de volgende keer beter, iedereen die erheen gaat veel plezier enne ik lees de gebeurtenissen achteraf allemaal wel in een uitgebreid verslag in lugnet.loc.nl! :-) Hopelijk (...) (23 years ago, 16-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO World 2001 —Saskia van Doesburg
     Is er al ergens informatie te vinden over het programma? Als er bijvoorbeeld workshops zijn (ik dacht dat ik dat ergens gelezen had) zou ik het wel leuk vinden om mee te doen. Saskia (die zichzelf net op rantsoen had gezet mbt tot aankoop van lego, (...) (23 years ago, 17-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: LEGO World 2001 —Sybrand Bonsma
     (...) Informatie over het programma is nog niet op internet te vinden, maar daar zijn we wel mee bezig. De bedoeling is dat op alle dagen min of meer hetzelfde programma wordt gedraaid. Het is wel zo dat een paar programma onderdelen veranderen (...) (23 years ago, 18-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: LEGO World 2001 —Ludo Soete
     (...) Zullen er ook afiches beschikbaar zijn met gegevens van dit evenement en met eventueel een programma ? Indien zo, bij wie kan ik die aanvragen? Bij jullie of bij LEGO BENELUX (Breda)? Bedoeling is om, indien mogelijk, er hier in de regio waar (...) (23 years ago, 20-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: LEGO World 2001 —Sybrand Bonsma
     (...) Hallo Ludo, Ik weet niet of er al affiches zijn. Mochten ze er nog niet zijn, dan moeten we die zeker maken omdat het een zeer goed idee is. De verantwoordelijke mensen bij LEGO en De IJsselhallen zijn momenteel op vakantie, maar wanneer ze (...) (23 years ago, 23-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO World 2001 —Wessel Burgers
   (...) op die site lees ik: "LEGO WORLD 2001, het grootste LEGO spektakel van Europa" Hebben ze hier Billund niet een ietsiepietsie over het hoofd gezien?!? Groeten, Wessel (23 years ago, 17-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO World 2001 —Lindsay Frederick Braun
     (...) Misschien vinden ze zijn eigen plaats vervelend? :) Als wij in Engels zeggen: "Familiarity breeds contempt"... groeten, Lindsay (23 years ago, 17-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: LEGO World 2001 —Sybrand Bonsma
   (...) Het is natuurlijk waar dat LEGOLand Billund en LEGOLand Windsor meer bezoekers krijgen en qua oppervlakte groter zijn dan LEGO WORLD 2001. Echter, dit zijn beide LEGO parken, waarbij je je kunt afvragen of die wel in de categorie (...) (23 years ago, 18-Jul-01, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR