To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia / 7
    "Co Je Teply Tenhle Tyden" —Rene Virsik
   n lugnet.loc.sk, Rene Virsik writes: > > > > No tak moja anglistina nie je bohvieco. Ja som sa ucil este na strednej,ale > > > naposledy v 1989. No ked nieco potrebujem, tak dam dokopy nejaky kratsi • text, > > > ale neviem ci by som zvladol (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden" —Rene Virsik
    (...) ;) Dik. No snazim sa, ale nikdy neviem, ci som to dobre napisal, ci to dotycny pochopia. No... snazim sa. (...) No faktom je, ze u nas uz pozaduju anglistinu aj nemcinu firmy. To vies - Nemecko je Europska velmoc... tak sa musime (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden" —Dan Jezek
   (...) No na psani anglickych knih by to rozhodne nebylo ;) ale ujde ;) Sranda je kdyz nejaky american se snazi mluvit cesky nebo slovensky. Maji takovy prizvuk ze se neda vubec rozumet co mluvi i kdyz mluvi plynule. (...) vysoka (...) ze (...) No (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden" —Rene Virsik
    (...) :))) No... ja mam napriklad niekedy problem rozumiet americanovi, ale anglicanovi to rozumiem. Najlepsie to ale pocujem v nemcine. Rakusania maju uplne inu intonaciu ako nemci, alebo svajciari. A najhorsie na tom su Viedencania... ;))) Tym (...) (24 years ago, 19-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden" —Dan Jezek
   (...) poradne (...) Ty jezdis do Rakouska casto? A jak se ted muze jezdit z Ceska na Slovensko, musis ukazat pas a mit vizum? (...) Kdyby jsi tu chtel pracovat tak myslim ze by jsi mel dost dobrou sanci. Totiz mnoho chytrejch lidi odjizdi z havaje (...) (24 years ago, 24-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: "Co Je Teply Tenhle Tyden" —Rene Virsik
    (...) No jazdim do Rakuska ked potrebujem. Do Rakuska Ti staci len pas. Nepotrebujes nic viac. Podobne do celej Europy. No a medzi Ceskom a Slovenskom Ti staci obciansky preukaz. ;) Plati medzi nami colna unia, cize je to v podstate volna hranica. (...) (24 years ago, 31-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR